Treselle Mistique - там, където изкушението започва...

treselle-mistique2

 

AVON поднася един изключителен нов аромат на своите изискани дами. Treselle Mystique е изкусителна ориенталско-дървесна комбинация от белини, роза и мед, умело примесени  с екзотичен жасмин, интригуващ ирис и топъл кехлибар, последвани от ароматни нотки пачули, бонбони и дъx на дърво. Мистично и съблазнително, това ухание е като дълъг  чувствен танц.

Treselle Mystique e специално създаден за AVON от гръцкия гений парфюмерист Илиас Ерменидис, който е бил вдъхновен от няколко прости, но силни думи: секси дантела, тъмно, вечер, силен, чувстен. "Бях почти обсебен от тези думи, мислейки как да преведа тези елементи в парфюм", обяснява Ерменидис.

Дантелата е контрастен символ: едновременно прикрива, разкрива и съблазнява. Eто защо Treselle Mystique e аромат на контрастите и впечатленията. Пенливият венециански коктейл Белини е лек и енергизиращ, игрив и газиран, и силно контрастира с нотките черен мед, които са дълбоки, тъмни и съблазнителни.

Крайният резултат от тази рискова комбинация прави създателя си много горд. Той споделя, че АVON, като компания за жени, е близо до сърцето му и за него е голямо удовлетворение да създаде нещо уникално и красиво, като едно общо приключение с AVON.




Публикувай коментар

!-- #footer -->