15 години AVON в България

AVON торта 15 години

Скъпи приятели, любимата ни козметична Kомпания вече навърши 15г. откакто стъпи на българския пазар. Събитието бе отбелязано подобаващо в новия модерен офис в столицата, като негови домакини бяха Елизавета Коробченко, управляващ директор на AVON за България, Албания, Македония, Сърбия и Черна гора, и Валентина Бешевишка, маркетинг мениджър за регион Балкани.

AVON торта 15 години

Разбира се имаше специални гости, сред които бяха известни личности, лица на кампании и продукти на AVON през тези 15 години, като Теодора Духовникова, Деси Добрева, Ники Кънчев, Вики Терзийска, Биляна Петринска. Събитието уважи и чаровникът Орлин Павлов, който е дългогодишен посланик на кампанията "От любов към живота", а вече и лице на мъжки продукти на AVON.

"Като компания със стабилни резултати социалната отговорност е ключова за AVON. Гордеем се с признанието, което получаваме за приноса си за социалните каузи, които подкрепяме години наред" - това сподели Елизавета Коробченко.

Откакто са стартирали, благотворителните кампании "От любов към живота" и "Говори открито срещу домашното насилие" са събрали над 1 300 000 лв. С помощта на тези средства до момента са били осигурени около 30 000 безплатни прегледи и апаратура за превенция и диагностика на рак на гърдата в цялата страна. През изминалата година над 1000 жертви на домашно насилие са получили безплатна психологическа и юридическа помощ, благодарение на финансовата подкрепа от страна на AVON.

За 15 години в България AVON се превърна в една от водещите козметични компании у нас и заема водещи позиции сред конкурентите. Горди сме да отбележим, че AVON се нарежда на първо място по продажба на аромати и на второ за декоративна козметика. Успехът разбира се не идва така лесно, а се дължи на усърдна работа, постоянни иновации на продуктите и развиване на пазара за директни продажби. Затова днес AVON България може да се гордее с извоюваните позиции на утвърдена и обичана марка, която вече 15 години се грижи за красотата на българките.





Публикувай коментар

!-- #footer -->