avon


AVON

AVON

ДОБРЕ ДОШЛИ В СВЕТА НА ЕЙВЪН (AVON)

Като Компания за жени,ние си подаваме ръка навсякъде по света,защото вярваме,че заедно можем да направим живота на земята по-добър по -красив.

Нашата мисия е да дадем сила на всички жени и да им помогнем да създадат един по-добър живот за себе си и за семействата си.

С тази идея   АVОN СОSМЕТICS (Ейвън Козметикс) е основана в САЩ през 1886 год. от Дейвид МакКонъл. Първоначално Компанията се е казвала Californiа Perfume , но по-късно е преименува на АVОN, на името на реката, минаваща през родния град на Шекспир, за да засвидетелства любовта на основателя към творбите на родения в английската провинция драматург.Това се случва   34 години преди жените в Америка да имат право да гласуват .

Благодарение на това, сега сме най-голямата компания за директните продажби в света.

В какво се крие успехът на Компанията?

В качествената продукция и в използването на нови технологии - научната лаборатория на Компанията разработва повече от 2000 нови формули, които влизат в състава на новите продукти в брошурата.

През 1989 г. АVОN става първата крупна козметична фирма, която спира тестването на продукти върху животни.

Компанията гарантира високото качество на своите продукти. Ето защо всички наши продукти имат 100% гаранция за качество.

Повече от 122 години АVОN носи красота до вратата на милиони жени по света.

АVОN дава на жените от цял свят прекрасни перспективи за израстване и промяна.

АVОN Днес е световен лидер в директните продажби на козметични продукти с годишен оборот, възлизащ на повече от 6 милиарда щатски долара.

Повече от 122 години АVОN произвежда козметични продукти с изключително качество.

АVОN развива дейност в 150 страни, има мрежа от повече от 5 милиона представители по света и над 1 милиард клиенти.

Днес сме също толкова решени да следваме тази мисия.

Горди сме с традицията да даваме сила на жените по целия свят.

Ние помагаме на жените сами да откриват силата си и да превръщат желанията си в реалност,като се докосват не само до красотата ,но и до възможността да се грижат за своето здраве и самочувствие.

ЕЙВЪН Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КОРПОРАТИВЕН ПОДДРЪЖНИК НА БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА КЛАУЗА ЗА БОРБА С РАКА НА ГЪРДАТА.Клиенти и Представители от над 50 страни събират и предоставят безвъзмездно средства зя профилактика  и лечение на тази болест.От 1992г досега сме събрали и дарили тад половин милион щатски долара в подкрепа на жените и тяхното здраве.


АVОN в България

       Компанията навлиза на българския пазар през юли 1999 г. Ейвън Козметикс България ЕООД е дъщерна фирма на АVОN Products Inc., базирана в САЩ.

Структурата на търговското звено на Ейвън Козметикс България е изградена от 7 нива:

- Регионален Мениджър

- Зонален Мениджър

- Младши мениджър

- Кандидат мениджър

- Координатор Лидер

- Координатор

- Представител.

Дейността на Компанията в България се ръководи от глобалните цели, стратегии и принципи на АVОN.

На третата година от присъствието си на българския пазар, Ейвън Козметикс България се присъединява към Глобалната инициатива за борба с рака на гърдата, като стартира национална кампания под надслов "От любов към живота". Набраните средства ще се използват за повишаване на здравната култура на българската жена. През ноември 2004 г. бе закупен пътуващ мамограф.

      През изминалата година във "Фонд от любов към живота" бяха събрани 162 861,71 лева, които предоставиха възможност на над 2000 български жени от градовете Созопол, Приморско, Китен, Царево, Ахтопол, Болярово, Тополовград, Свиленград, Нова Загора, Чирпан, Садово да извършат задължителните профилактични прегледи за рак на гърдата. През тази година вече са прегледани над 1200 жени в градовете Петрич, Сандански, Мелник, Кресна, Симитли, Гоце Делчев, Доспат и Видин.

През 2004г н световен мащаб Ейвън стартира нова инициатива» "Говори за домашното насилие".Откриват се стотици служби за борби с домашното насилие,които са получили средставата си от Ейвън.Основани са БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ПРОГРАМИ,подпомагащи бързо и ефективно пострадали хора при национални и международни кризи и природни бедствия.

Станете част от една глобална мрежа от милиони Представители,които са сърцето на Компанията.Станете част от голямото семейство на Ейвън, част от света на красотата и любовта.

               АVОN  Ви предлага  възможности според Вашите амбиции.

Станете Представител на Ейвън и предлагайте на хората около Вас разнообразните и качествени козметични продукти,модни аксесоари и подаръци. По пътя на успеха ще Ви помагат рекламни кампании и послания от знаменитости.

Предлагаме Ви кариера и развитие-Станете Лидер на екип.Разширете дейността си като назначавате ,обучавате и мотивирате Ваш екип от представители.

Започвайки от днес като Лидер на екип,Вие можете да изградите свой бизнес с нарастващ потенциал за печалба и личностно развитие,независимо от възраст,произход,пол,образование или предишен опит.

                   ПРЕДИМСТВА  НА ЕЙВЪН:

  • Без такса регистрация
  • Без начална инвестиция
  • Продукти на кредит
  • Без фиксирано работно време
  • Безплатни обучения и подкрепа

                 Трите стъпки  на успеха в ЕЙВЪН:

С П Е С ТЕ ТЕ....,предлагайки първокласните  продукти  на Ейвън за красота.

С П О Д Е Л Е Т Е ....и с други възможността да станат Представители на Ейвън.

П О К А Ж Е ТЕ...и на други как да направят това,което правите Вие като Лидер на екип.

Предлагайте повече продукти,увеличете отстъпките си и спестете до 25% от личните си поръчки.

Споделяйте и с други и печелете до 10% от груповите продажби на екипа Ви като Лидер.


АVОN във Варна

Във Варна компания  AVON   влиза    на пазара през м.февруари 2001 година.

За кратко време  зона 022 се превръща в най-голямата и най-развита  на територията  на България.Организират се много мероприятия достъпни за всички граждани на Варна

   - летни хепънинги и представяне на продуктите на  AVON  с участието на лица от екрана

   -грим  партита  пред  «VIP  кафе»

   -промоции с раздаване на мостри в големи вериги магазини

През 2008 г. "Фонд от любов към живота" приема своите двама нови посланици на добра воля - актрисата Цветана Манева и олимпийския шампион Мария Гроздева. Това вдъхновява AVON България да създаде нова благотворителна тениска с две лица и да отправи послание за борба с коварната болест към всички жени от двата края на България - София и Варна - чрез " жива връзка".Всяка година  в нашия град се  провеждат мероприятия свързани с тази инициатива.