15 въпроса преди да станеш представител

Като координатор в AVON имам зад гърба си множество срещи с представители и клиенти. Тук са събрани част от най-често срещаните въпроси, задавани от "кандидат-представители" преди да влязат в голямото семейство на AVON.

avon.questions

 

1. Какви са условията, за да стана представител на  AVON?
Първото условие - на което  трябва да отговаряте е да имате навършени  18 години.
2. Трябват ли ми някакви инвестиции за да започна собствен бизнес в AVON ?
Не са необходими никакви инвестиции. Регистрацията е БЕЗПЛАТНА. Не е необходимо продуктите да се закупуват предварително, а се получават на кредит. Получават се от AVON, дават се на клиентите и тогава се заплащат в AVON.
3. Има ли изисквания какви поръчки да се пускат?
Всяка кампания е необходимо да се прави поръчка  от 50лв - като това са цените от брошурата.
4. Какво означава -кампания?
На всеки три седмици брошурата на AVON се сменя с нова и в рамките на тези 3 седмици е необходимо да се пусне поръчката.Това в AVON се нарича кампания.
5. По всяко време ли може да се пуска поръчката от 50лв?
Не. В кампанията има 2 дати за поръчки, които са предварително определени от AVON и на определени дати  се получават продуктите.Ако поръчката е над 100лв - може да се пусне Експресна поръчка, която пристига до 4 работни дни.
6. Получавам ли материали, с които  да започна своя бизнес в AVON ?
Да.На среща с Лидера на екип,който ще Ви обясни всичко, което да Ви помогне да бъдете успешни в AVON ще получите комплект от брошури,флайери които са Вашите помагала,документ за регистрация.
7. Заплащам ли тези материали?
Не.Това е комплект за регистрация.Регистрацията е БЕЗПЛАТНА.
8. Трябва ли да инвестирам в други материали?
За да сте успешен продавач трябва да показвате мостри на вашите потребители, за да могат да тестват предварително продуктите. Ваше е желанието колко да инвестирате в мостри и брошури.
9. Какво  ще печеля като представител ?
Като представител ще печелите до 25% отстъпка от цената на продуктите в брошурата.
10. Може ли да развивам кариера в AVON?
Можете да се развивате кариера - като Координатор, Лидер на екип,Кандидат мениджър,Младши мениджър. Като назначавате и обучавате представители на AVON.
11. Имам ли други привилегии като представител на AVON?
Да. Освен отстъпките имате възможност да си закупувате комплекти от продукти на много ниски цени. Имате и допълнителни комисионни програми в повечето от кампаниите.
12. Лесно ли се продават продуктите на AVON ?
Да. Сами ще се убедите в това. AVON е американска козметична компания, която е вече 123 години на Световния пазар. Продуктите са познати и се продават в повече от 100 страни. Във всяка брошура има продукти на много ниски цени и промоции за клиентите.
13. Как се пускат поръчките на AVON? Трябва ли да се попълват бланки или да се ходи до офис за това?
Само първата поръчка  се попълва на бланка и заедно с документите за регистрация се изпращат в Централен офис.След получаването на първата поръчка и получаването на номер на представител са прави регистрация в сайта на AVON и след това всички останала поръчки се изпращат ОНЛАЙН.
14. Как се получават поръчките на AVON?
Поръчките се получават индивидуално от всеки представител. Има два начина по които можете да ги получавате. От офисите на куриерска агенция "СПИДИ" - като това е БЕЗПЛАТНО. Има вариант и куриер на "СПИДИ" да го достави до място, където Вие посочите в поръчката си. Таксата за доставка до всяко кътче на България е САМО 1.95лв. Това Ви спестява време и по този начин можете да сте мобилни при получаването на поръчките си.
15. Как мога да се регистрирам като представител?
Трябва да се свържете с Лидер на екип,който да Ви регистрира и обясни всичко за работата в AVON.
Надявам се този пост да е полезен за всички, които обмислят да станат представител на AVON. Успех на всички!3 comments for “15 въпроса преди да станеш представител”

 1. Gravatar of eлкаeлка
  Posted 28 Юни 2010 г. at 08:49:34

  намам въпроси съдласна съм

 2. Gravatar of renireni
  Posted 29 Август 2010 г. at 18:31:38

  ima li nqkakvo zapla6tane ?

 3. Gravatar of miroslavamiroslava
  Posted 08 Септември 2010 г. at 00:07:14

  imali nqkakvo zapla6tane?

Публикувай коментар

!-- #footer -->