Победители в конкурса "AVON Voices"

 

avon gala NY

 

Голямото очакване приключи - двете талантливи победителки в конкурса AVON Voices бяха обявени по време на 11-та годишна Гала вечер на Фондацията за жени на AVON, която се състоя в Ню Йорк. Журито на конкурса - Фърги, Наташа Бедингфийлд, Делта Гудрем, Шийла Е., Лeа Солонга, Ивет Сангало, Валерия и Мая, заедно с изпълнителния директор на AVON, Андреа Джанг, съобщиха имената на двете победителки. Това беше и кулминацията по повод отбелязването на 125-годишнината на Компанията. Конкурсът е единствената по рода си глобална онлайн инициатива, стартирала преди година.

 

avon voices winners

 

"AVON Voices беше удивително преживяване. Този конкурс за търсене на таланти се различава от останалите, защото той не е толкова съревнование, колкото празник на гласовете. Той  даде на жените възможност гласа им да бъде чут от милиони хора по света и аз съм много горда с 10-те финалистки. За мен всички те са победители днес", сподели Фърги.

През изминалата година двете победителки в конкурса Селена и Евелина преминаха през трите кръга на конкурса като събраха 2,5 милиона гласа от целия свят и получиха индивидуални уроци от журито. Те бяха и сред десетте финалистки, които пяха пред него. Представители на AVON и мениджъри от 39 страни присъстваха на финала на 1 ноември в Hard Rock Café, Ню Йорк. Гласовете на звездното жури и онлайн публиката определиха двете победителки.

Като част от наградата Селена и Евелина ще запишат изцяло продуциран албум, който ще бъде продаван чрез каналите за дистрибуция на AVON на някои от пазарите. През 2012 година част от приходите от тези продажби ще бъдат дарени на Фондацията за жени на AVON. Освен това конкурсът дари 25 хил. долара на Фондацията в чест на нейната мисия да подкрепя и вдъхновява жените по света, така че гласът на всяка една от тях да бъде чут.

 
Публикувай коментар

!-- #footer -->