Новости в декоративната козметика на AVON

AVON е известна с революционните продукти, които представя почти във всяка Кампания. Този път новостите са в декоративната козметика и разбира се премиерата им е точно навреме за Коледните празници, когато всяка дама иска да изглежда блестящо и да се чувства неотразима.

В последнaтa си Кампания за годината AVON представя един уникален нов продукт на успешната и много харесвана серия за декоративна козметика Supershock. Това е гелообразна очна линия в кутийка. Такъв продукт използват професионалните гримьори, а сега Вие също можете в домашни условия да постигнете изключителна прецизност. Продуктът се предлага в 2 красиви наситени нюанса - Blackend Metal (металическо черно) и Shimmering Saphire (искрящо сапфирено синьо). Консистенцията на тази професионална очна линия е гелообразна и плътна и осигурява наситен и траен цвят. Черният нюанс е подходящ за големи светли очи, а синият прави по-малките очи да изглеждат по-големи и е перфектен за дамите с кафяви и лешникови очи. За да очертаете горния си клепач с гелообразната очна линия, Ви е необходима специална плоска скосена четка. Разбира се от АVON са се погрижили за това и предлагат специална четка Supershock за очна линия.

gel eyeliner

 

Друга новост в грима са и първите си сенки на AVON с интензивни пигменти Mega Ipact. С иновативната си технология Chromapixel, те могат да се използват, както сухи за ярък цвят, така и в навлажнена форма за драматичен интензивен резултат.

duo mega imact

Блясъкът за скули в течна форма е другата уникална новост от АVON. Той придава на кожата красива естествена руменина и добавя блясък. Лесен е за нансяне и е  подходящ за всеки тен.

cheek glow

Насладете се на професионални резултати в грима с AVON!




Публикувай коментар

!-- #footer -->