Премахнете черните точки със серията Clearskin от AVON

Днес ще се занимаем с един наболял проблем - премахването на черни точки от лицето. Неприятните черни точки по лицето всъщност са запушени от секретите на кожата и външните замърсявания пори. Сигурно много пъти сте ги стискали и независимо, че миете лицето си с почистващ гел, те пак се появяват. Точно за решаването на този проблем е предвидена серията Clearskin против черни точки на AVON. Тя се състои от 3 продукта:  почистващ гел, почистващ лосион и маска за лице, съдържащи салицилова киселина.

AVON Clear Skin

Лекият почистващ гел премахва упоритото омазняване и мръсотия, изчиства черните точки и предотвратява появата на нови.   След една седмица употреба помага на кожата да поддържа равномерен тен и да изглежда по-здрава.

Употреба:

Използвайте два пъти дневно (сутрин и вечер), като  изплакнете лицето с топла вода и нанесете малко количество от гела. Масажирайте нежно и измийте обилно с хладка вода.

AVON Clear skin

Почистващият лосион със салицилова киселина освежава кожата, бори се с черните точки, премахва излишната мазнина и упоритите следи от мръсотия и мъртви клетки. След една седмица употреба кара кожата да  изглежда по-чиста и гладка.

Употреба: Навлажнете памуче с лосиона и нанесете с нежно потупване по лицето и шията, като избягвате зоната на очите. Използвайте два пъти дневно (сутрин и вечер).

 

AVON Clear skin

Маската се бори с черните точки, почиства дълбоко и съживява кожата. Нанесена върху лицето, тя променя цвета си и става бяла.

Употреба:

Нанесете тънък слой върху лицето. Изчакайте маската да побелее и изплакнете обилно с вода. Използвайте 2-3 пъти седмично като допълнителна терапия, допълвайки по този начин своя режим на грижа за кожата

 

AVON Clear skin

Можете да откриете продуктите от серията Clearskin в каталога на AVON.




Публикувай коментар

!-- #footer -->