125 години AVON

avon.125.years

Тази година празнуваме 125-тата годишнина на AVON! По този повод наскоро страртирахме нова рубрика в нашата facebook страница, където публикуваме интерсни факти за нашата компания. Ако искате да разберете какво е било първото име на компанията, как се е казвал първият AVON представител, какъв е бил първият предлаган продукт, как са изглеждали брошурите преди повече от 100 години, и много други любопитни факти, не пропускайте да се абонирате за нашата страница. А поводът за днешният пост, е че в К04 ни очкават страхотни изненади!

Преди това, позволете ми да цитирам специален поздрав от генералният директор на AVON за региона - Себастиан Бако, към всички клиенти и представители:

AVON генерален директор

"Като компания за жени сме посветени на Вас вече 125 години. За мен е удоволствие да Ви пожелая безкрайна любов, радост, здраве и щастие, защото всеки ден е Ден на жената."

В следващата AVON брошура Ви очакват страхотни изненади и промоции, подготвени специално по повод на тази солидна годишнина!

avon.125.offer

Поръчайте продукти за 22,90 лв. във всяка от брошурите 03 и 04 и в Брошура 04 можете да поръчате определни продукти на неустоимо атрактивни цени.

Кои продукти? Ще разберете скоро! Следете AVON страницата ни във фейсбук.




Публикувай коментар

!-- #footer -->