Готови ли сте за блясък и лукс? Запознайте се с ексклузивната 24К Gold Колекция на AVON!

 

24K Gold

 

С удоволствие Ви представям новите продукти от колекция 24К Gold на AVON. Всички те са обогатени с частици от истинско злато, за да подсилят блясъка на Вашата уникалност и да допринесат за зашеметяващото Ви излъчване.

Спиралата 24К Gold е създадена със специална блестяща формула в 2 цвята: Golden Black и Golden Brown. Ексклузивната четка разресва и подрежда съвършено миглите Ви,  а формулата с истински частици злато ги обгръща с нежен блестящ воал.

За да подчертаете още по-добре погледа си използвайте моливите за очи от същата колекция. Те са с леко плъзгаща се формула, осигуряваща лесно и прецизно нанасяне. Предлагат се в същите 2 цвята като спиралата и в единия си край имат специален апликатор, с който можете да постигнете опушен ефект.

Другият чудесен продукт от колекцията са четворките сенки за очи в 2 цветови варианта: Golden Splendor и Gleam of Gold. Te са с копринено мека формула за леко нанасяне, имат наситени цветове и издържат до 12 часа.

Разбира се червилото е перфектният завършек на всеки грим, а за да бъде всяка дама доволна, 24К Gold Kолекцията предлага както течни, така и класически червила. Те обгъщат устните Ви в чувствен лукс, озарявайки светлината със съдържащите се в тях златни частици.

 

 

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->