Нова декоративна колекция Extralasting от АVON

Extralasting

С удоволствие Ви представям новата колекция декоративна козметика на АVON с дълготраен ефект. Тези продукти идват точно навреме, за да осигурят перфектен вид и комфорт в най-топлия сезон от годината. Знаем колко е неприятно гримът ни да се разтича в горещините, а и всички бихме искали в края на работния ден макияжът ни да изглежда достатъчно добре, че без притеснение да релаксираме с разходка или да отидем на парти. С гримовете Extralasting на AVON ще бъдете великолепни всеки час, във всеки сезон. Колекцията съдържа всичко необходимо за цялостен, завършен грим.

Започваме с дълготрайния течен фон дьо тен, за да постигнем добър равномерен тен на лицето, при това без усещане за утежняване. Той се предлага в 5 нюанса и не само изглежда естествено, но благодарение на специалната си формула хидратира кожата, абсорбира себума, за да няма излишно лъщене и осигурява комфорт в продължение на 18 часа. Защитава кожата с фактор SPF12 и има още едно голямо предимство - не оставя следи върху дрехите. Страхотно, нали?

А сега нека се погрижим за красивия си поглед. Имаме възможност да изберем измежду 8 цвята дълготрайни сенки за очи стик, които ще се запазят наситени до 12 часа без да се размазват и ще ни осигурят гладко покритие с фини отблясъци.

Ако обичате да подчертавате очите си с очна линия, то писалката Extralasting ще Ви зарадва със суперфин писец, който е твърд в основата и гъвкав при върха. Това осигурява контрол при нанасянето на линията и максимална прецизност. Може да избирате между черен и кафяв цвят, които са интензивни, имат оптимално покритие покритие и не се размазват.

Завършека на всеки перфектен грим за очи е спиралата. Новата Extralasting ще Ви осигури изключително наситен черен цвят, неколкократно по-голям обем, водоустойчива е и издържа до 18часа.

Финалните щрихи ще поставим с дълготрайно червило или гланц, в зависимост от предпочитанията Ви. И двата вида се предлагат в 6 цвята, осигуряват хидратация и комфорт на устните до 8 часа. Така ще имате красиви устни от сутрешното кафе до следобедния чай без повторно нанасяне. Ще отбележа, че червилото-стик съдържа защитен фактор SPF15, така че бъдете красиви дори на плажа!

Вече сме разкрасени за дълго време, но все пак идва моментът, в който трябва да свалим грима, а дълготрайните гримове трудно се свалят само с вода или обикновен лосион. Oт AVON са помислили и за този момент и са ни улеснили масимално, включвайки в колекцията Extralasting лосиона за премахване на дълготраен грим.

Всички продукти ще намерите още на първите страници от каталог/брошура. Всички те участват в програмата за събиране на целувки, така че освен перфектен вид по всяко време на деня, могат да Ви донесат и подарък.




Публикувай коментар

!-- #footer -->