AVON Advance Techniques - революция в боядисването на косата

AVON hair color

С голямо удоволствие Ви представям основния акцент в настоящата Кампания, а именно боите за коса Advance Techniques. Сигурно всички вече сте чували за тях, защото екипи на AVON направиха презентации в по-големите градове на България това лято с програмата AVON Nonstop Color. Сега вече имате възможност да си поръчате някой от 25-те забележителни нюанса и да се насладите на резултата.

Проучванията показват, че 80% от потребителите на АVON боядисват косата си. И тъй като Компанията винаги се стреми да откликва на нуждите на своите клиенти по най-добрия начин, боите Advance Techniques са разработени така, че да постигнете професионален резултат в домашни условия. Красивата и здрава коса е един от най-впечатляващите символи на женствеността. Иновативната 3-степенна система за боядисване на AVON не само осигурява 100% покритие на посивелите коси, но и гарантира страхотен дълготраен и естествено изглеждащ цвят без увреждане на косъма.

Как функционира тази система?

Първата стъпка подготвя и предпазва косата. Състои се в нанасянето на подготвителен крем, чиито овлажняващи съставки подхранват скалпа, докато полимери формират защитна бариера по цялата дължина на косъма.

Следва същинското боядисване с крем-оцветителя, чиято неразтичаща се формула позволява на микропигментите да проникнат дълбоко във фибрата на косъма и така да се постигне наситен и равномерен цвят.

Накрая се пристъпва към нанасянето на балсам с подхранващо масло от шеа и технология "Lock-in", който запечатва цвета и блясъка, за да се удължи трайността им.

Най-хубавото е, че с тази боя, ще можете сами да се боядисвате у дома, като резултатите ще са професионални и то на наистина изгодна цена. Вижте сами колко е лесно:

 

За още по-дълготраен цвят е добре да използвате продуктите за боядисвана коса Colour Protection от серията Advance Techniques.

Време е да откриете великолепния свят на цветовете, а другите да открият колко великолепни сте Вие!
Публикувай коментар

!-- #footer -->