10 години AVON "От любов към живота"

AVON розови чадъри

Тази година се навършват 10 години, откакто любимата ни козметична Компания стартира кампанията срещу рака на гърдата, "От любов към живота". Основна цел на кампанията от самото й създаване е да информира българската жена за необходимостта от редовни прегледи и да съдейства за една по-достъпна профилактика. Според официалната статистика всяка 10-та българка е застрашена от рак на гърдата, а всяка година в България заболяват над 3 500 жени.

 

AVON чадъри от любов към живота

Юбилеят на благотворителната кампания, AVON реши да отбележи по един нестандартен и много приятен начин, изненадвайки столичани с артистичен проект, представляващ инсталация от 400 красиви розови чадъра. Те грейнаха в утрото на 23.10.2012г. на бул. "Витоша". За всички, които искат да им се порадват, чадърите ще красят булеварда в следващите 2 седмици.

Валентина Бешевишка, Маркетинг мениджър на AVON Дунав сподели за тази идея: "Чадърът е символ на защита и закрила, а с 400 розови чадъра "От любов към живота" искаме да внушим и идеята за превенция и сигурност. Инсталацията има за цел да провокира вниманието на минувачите и да бъде повод за дискусии именно по темата профилактика и ранна диагностика на болестта, защото открит навреме, ракът на гърдата е напълно лечим"

Инициативата е част от поредица активности, с които ще бъде отбелязан юбилеят на най-мащабната благотворителна кампания в България.

За да популяризира каузата, набираща средства чрез продажба на специална розова серия продукти, AVON открива и базар "От любов към живота", който ще продължи от 24 октомври до 3 ноември на последния етаж в The Mall. Там ще те чакват екипът на AVON и известни личности, лица на кампанията през годините, от които ще можеш да закупиш артикул от благотворителната колекция продукти на Компанията.

Очакваме те, доведи и приятели!
Публикувай коментар

!-- #footer -->