От любов към живота

AVON От любов към живота дарение

AVON България дари 100 000 лв. за безплатни прегледи за рак на гърдата  в цялата страна за жени жени на възраст между 30 и 50 години. Дарението беше направено по време на организирания благотворителен базар, който е част от активностите, свързани с честването на 10-годишния юбилей на кампанията "От любов към живота". На благотворителния базар известни личности - лица на кампанията през 10-те години - продават продукти от специалната розова серия на AVON.

AVON благотворителност Мария Илиева

Мария Илиева и Ивет Лалова - първият и последният посланик на благотворителната кампания "От любов към живота", както и кметът на София, Йорданка Фандъкова, подкрепиха събитието.

"Вдъхновени от любов към живота, ние вече 10 години заедно дадохме, даваме и ще даваме всичко, за да продължим да променяме нагласите на българската общественост към болестта. Важно е хората да бъдат информирани относно рисковете, превенцията и навременното лечение на рака на гърдата, защото открит навреме, той е може да бъде преборен", каза Елизабет Коробченко, новият Управляващ директор на AVON България, Албания и Македония.
"Горди сме, че през 10-те години, през които провеждаме кампанията "От любов към живота", получихме подкрепа от над 700 000 души и събрахме средства на стойност над 1 300 000 лв. През изминалата седмица още стотици приятели на кампанията се присъединяват и подкрепят каузата, закупувайки продукт от благотворителната ни розова серия. Благодарим от сърце на всички приятели на кампанията за подкрепата през годините!", добави Валентина Бешевишка, Маркетинг мениджър на AVON Дунав.

Продукти от розовата серия можете да откриете във всяка AVON Брошура.

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->