Нова луксозна Брошура от AVON

AVON брошури

Скъпи приятели, сигурно вече всички забелязахте променения облик на новата AVON Брошура . Тя всъщност прилича повече на луксозно списание и е наистина приятно да си отделите малко време за почивка и да я разгледате.

Тази нова визия е резултат от стремежа на AVON да превърне поръчките в едно истинско малко удоволствие за своите клиенти. Освен че е голяма и луксозна, Брошурата вече е и много по-практична, когато искате да намерите конкретен вид продукт бързо и лесно.

Съдържание на AVON каталог

Уверете се сами! Разлиствайки новия AVON Каталог, обърнете внимание, че той вече си има съдържание със съответните категории по страници. Точно като истинско списание! Така, след като веднъж сте разгледали цялата Брошура и сте си набелязали конкретни продукти за поръчване, по-лесно ще можете да ги откриете, когато решите да запишете поръчката си. Дори ако след време Ви се иска да си припомните конкретна информация нама да Ви се налага да разлиствате всички страници, а можете просто да погледнете къде се намира съответната категория от съдържанието. Така дори изтекла Брошура може да се окаже полезна със съвет за красота например.

Желаем Ви приятни минути с новия имидж на AVON !

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->