4 въпроса и отговора за обновената серия SSS на AVON

AVON лосион Skin-So-Soft

Серията Skin-So-Soft на AVON е една от най-старите и харесвани. Скоро бяха направени промени на продуктите SSS в 3 насоки:

- нови формули

- нови аромати

- нови опаковки

В тази връзка AVON отговаря на няколко въпроса, които възникват сред клиентите.

1. АЗ ХАРЕСВАХ СТАРАТА СЕРИЯ SSS, ЗАЩО Я ПРОМЕНИХТЕ?
Не се притеснявайте, AVON просто подобри старата серия SSS, за да я направи още по-добра! В основата си всички продукти Ви даряват с все същата неустоимо-мека кожа, но технологиите и науката напредват и Avon
държи да обновява продуктите си, защото марката държи да следва най-актуалните новости и да ви дарява с максимално ефективни резултати.
2. КАКВО ВСЪЩНОСТ СЕ Е ПРОМЕНИЛО?
Продуктите имат нови формули, напоени със смес от подхранващи луксозни масла, които омекотяват кожата. Опаковката също е с нов, изискан и модерен дизайн, който изглежда страхотно на всяка дамска тоалетка.
3. TOВА НЕ Е ЛИ МНОГО ОСТАРЯЛА МАРКА?
За първи път SSS се въвежда в портфолиото на AVON през 1961 и в момента е една от най-популярните марки на Компанията. Самият факт, че
вече 52 години е успешна в тази конкурентна среда, е показател за добрите й формули и популярност. На всеки няколко години тази марка оптимизира продуктите си и представя  нови формули и опаковки. Това, което остава непроменено обаче е, че SSS винаги е била, е и ще остане любима марка на милиони жени по света, заради страхотните си овлажняващи кожата качества.
4. ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЛИНИЯ SKIN SO SOFT?
Буквално за всеки, който копнее за сензационно мека кожа. Жени на всяка една възраст използват SSS през цялата година и отговарят на нуждите на кожата на цялото си тяло.
Обновените продукти от серия Skin-So-Soft можете да поръчате от AVON Брошура.

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->