Запази младостта на кожата си за дълго с AVON ANEW E-Defence

AVON ANEW кремове E-defence

Не можеш да спреш времето, но можеш да направиш много, за да запазиш красивата си млада кожа за по-дълго. Представям ти най-новото попълнение в серията ANEW на AVON - ANEW Clinical E-Defence.

Новата грижата включва дневен и нощен крем с лека, немазна формула, без аромат, подходяща дори за чувствителна кожа. Тестовете са показали 100% подобрение при всички дами. Бръчките, обезцветяванията и зачервяванията са видмо намалени. Тези кремове прикриват леки несъвършенства, благодарение на първия на пазара комплекс Smart Repair от AVON. Той стимулира образуването на протеини и замяната на мъртвите клетки с нови, като същевременно подхранва, благодарение на соевите протеини.

Какво е важно да знаеш, за да се грижиш правилно и ефективно за кожата си.

Пази се от външните фактори!

Защитена и незащитена кожа

Оказва се, че вредното влияние на външните фактори ускорява стареенето с 80%! Звучи стряскащо, нали? Затова преди да излезеш се увери, че кожата ти е добре защитена. Това се отнася за всички сезони. В топлото слънчево време, освен дневен крем със защитен фактор, слагай и слънчеви очила. Прекаленото излагане на слънце води до фотостареене, не само на кожата на лицето, но и на деликатната зона около и на очите. Дори, когато не пече слънце, вредните UV лъчи достигат до кожата ти. Затова дневният ти крем винаги трябва да има защитен фактор.

Студеният вятър, студа, отоплението вкъщи, извличат влагата от кожата, а това води до много по-бърза поява на бръчки. Твоят крем трябва да те предпази и от това. Ето защо AVON разработи всеобхватния ANEW E-Defence. Той блокира UV лъчите и защитава кожата ти от всички фактори.

Не забравяй и вътрешната хидратация. Приемай достатъчно течности, защото това също се отразява на нивото на хидратация и съответно на външния вид на кожата ти.

Спи достатъчно!

Да, трудно е, когато имаш хиляди ангажименти, но кожата се възстановява точно, докато спиш. Възстановяващият крем E-Defence ще ти помогне да се събудиш с релаксирана и подхранена кожа. Той действа, докато спиш, повишавайки обновяването на клетките. Намалява появата на фини линии и удебелена кожа, като придава младежки здрав вид.

Не пуши!

Никотинът забавя кръвообръщението, лишава кожата от кислород и хранителни вещества, намалява производството на ензима, който разгражда колагена. Така кожата губи еластичност и бръчките се появяват по-бързо. Откажи се от този вреден навик не само заради кожата си, но и заради собственото ти здраве. Серията ANEW Е-Defence също ще ти дойде на помощ със своя специален комплекс Smart Repair, за да заличиш вредите, които тютюнопушенето е нанесло на кожата ти.

Започни да се храниш по-добре и намали сладките изкушения!

Начинът ти на хранене също се отразява на вида и проблемите с кожата. Учените доказаха, че рафинираната захар и въглехидратите могат да доведат до процес на гликиране, който състарява кожата. Затова се опитай да замениш повечето сладкиши със сушени плодове и мед.

Почиствай добре!

Външните негативни фактори са не само слънцето, вятъра и студа, но и вредните изпарения и замърсения въздух. Задължително почиствай добре кожата преди нанасянето на козметична грижа. Иначе е напълно безсмислено. Само добре почистените и отворени пори, могат да абсорбират продуктите и тяхното действие да достигне до всички слоеве на кожата. Замърсяванията, запушват порите и пречат на кожата ти да диша и да се възстановява, а това води до редица проблеми, като черни точки, пъпки, зачервявания, състаряване.

Не забравяй, че правилната грижа е както отвън, така и отвътре. За външната грижа можеш да разчиташ безусловно на новите E-Defence, а другото зависи от теб.

Цялата серия ANEW ще откриеш на страниците на AVON Каталог.

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->