Мултифункционална рокля от AVON

Тази рокля ще се превърне в твоя най-добра приятелка! Можеш да я носиш на всеки повод и тя да изглежда по 5 различни начина! Така никога няма да ти омръзва. Бъди шик през деня в офиса, а вечерта се превърни в бляскава елегантна дама само с няколко движения. Не звучи ли страхотно? Очаква те парти след работа, а нямаш време за преобличане. Мултифункционалната рокля на AVON ти позволява да промениш ежедневната елегантност в парти облекло. С всяка една от петте визии на роклята ще изглеждаш като модна икона.

AVON рокля

Визия 1 - офис шик: облечи роклята с V-образното деколте отпред. Хвани двете висящи парчета плат отпред, кръстосай отзад на кръста и ги завърши хлабаво отпред. По желание може да ги вържеш на панделка

AVON черна мултифункционална рокля визия 1

Визия 2 - безупречен стил: обърни роклята с облото деколте отпред. Хвани парчетата плат и ги преметни през раменете. Всяко парче минава през противоположното рамо. След това завържи двата края на гърба в красива пандела. Роклята ще изглежда много ефектна и отзад, и отпред. Леко свали надолу роклята под раменете, за да направиш деколтето още по-красиво. Декорирай с вечерни аксесоари.

AVON черна мултифункционална рокля визия 2

Визия 3 - модна икона: облечи роклята с облото деколте отпред. Отпусни ръкавите в нормалната им форма. Хвани страничните парчета плат и ги усучи до средата, кръстосай ги отпред на талията и ги завържи на кръста отзад. Допълни визията с дълго колие и/или ботуши. Впечатли приятелите си с модерна визия като от списание.

AVON черна мултифункционална рокля визия 3

Визия 4 - ежедневна елегантност: облечи роклята с V-образното деколте отпред. Усучи всеки ръкав, за да го превърнеш в тънка презрамка. Хвани парчетата плат от страни, кръстосай ги отзад на кръста, след това отпред на талията и ги завържи отново на кръста. Тази визия е ежедневна и е подходяща, както за плажа в комбинация с джапанки, така и за следобедна разходка.

AVON черна мултифункционална рокля визия 4

Визия 5 - перфектна за парти: асиметрична рокля с едно рамо е перфектното решение за парти. Облечи роклята с облото деколте отпред и свали едното рамо. Затъкни го вътре в сутиена си, така че роклята да изглежда само с едно рамо. След това вземи парчето плат от противоположната страна и го прехвърли над рамото, върху което е и ръкава на роклята. Другият край прекарай през талията отзад на гърба и завържи двете парчета на възел. Комбинирай с висящи обици.

AVON черна мултифункционална рокля визия 5

Роклята има още едно голямо предимство - черна е! Това ти дава свобода за най-различни комбинации на аксесоарите.

Твоята нова супер придобивка за гардероба те чака на страниците на AVON Каталог. Можеш да я поръчаш бързо и лесно чрез формата за он-лайн поръчки.

И не забравяй, че най-важният аксесоар, докато носиш своята нова супер-рокля, е самочувствието ;)




Публикувай коментар

!-- #footer -->