Най-уникалната спирала!

AVON спирала Mega Effects

Ако се гримираш, знаеш че спиралата е задължителен завършек на всеки очен грим. Със сигурност си пробвала много спирали, с различни четки и действие. Сега обаче AVON ти дава възможност да притежаваш нещо уникално - първата спирала в света с панорамна четка! Да, тя е факт и с гордост можем да заявим, че е на AVON. Цената? Разбира се достъпна! Всяка дама заслужава да има това бижу и да омагьосва с изкусително подчертан поглед. Тази спирала не е като никоя друга, която си ползвала.

Запознай се AVON Mega Effects!

С тази спирала ще постигнеш така желаният моментален обем. Нейната уникална в света панорамна четка пасва на естествената форма на миглите. Резултат - всички мигли са повдигнати от корена до върха, от единия до другия край. Ергономичната четка на спиралата AVON Mega Effects придава пълно покритие и 40% повече туш само с едно нанасяне. Ултра черните силиконови пигменти даряват миглите с интензивен черен цвят. Сгъваемата четка, позволява 12 различни начина на нанасяне и прави гримирането лесно и приятно.

ЕФЕКТ: Мега панорамен обем от ъгъл до ъгъл, от корена до върха на миглите без компромиси.

Ако искаш да притежаваш това малко бижу, открий го на страниците на AVON Kаталог и поръчай чрез формата за он-лайн поръчка: AVON поръчка

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->