AVON - ти правиш всичко красиво

Скъпи Представители, запознайте се с поредната мотивационна програма на AVON. Тя Ви дава възможност да поръчате 4 страхотни продукта на специална нетна цена 1,99 за всеки. Достатъчно е само да направите поръчка на минималнастойност 50лв. от посветения на празника на влюбените AVON Каталог.

AVON Св. Валентин

Всеки Представител, който изпълни условието има право да поръча неограничен брой от тези продукти. За да се класирате за тази мотивационна програма, е необходимо да изпълните условието за минимум 50лв. в рамките на ЕДНА поръчка. Специалните цени на тези продукти са нетни, включват се в брутните продажби, но не определят нивото на програмата и нивото за отстъпка. Продуктите могат да бъдат поръчани само в Кампания 02/2014 с посочените на каритнката кодове. AVON си запазва правото да замени всеки продукт с нов, със същото качество и на същата стойност при изчерпване на количествата или друга причина.

AVON душ гел. мини парфюм, крем за тяло

 

Успех! :)

Ако желаеш да станеш Представител и да участваш в мотивационните програми на AVON, регистрирай се тук: Стани Представител

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->