AVON Nutri Advance - 1 крем за всяка възраст

AVON Anew Nutri advance крем

 

AVON създаде нова линия на луксозната бяла серия козметика ANEW, която е подходяща за всички възрастови групи, чиято кожа е нормална, суха или много суха. Основна роля за правилното функциониране на кожата имат Омега киселините. Те обновяват и подсилват епидермалната бариера, като защитават от масивна загуба на вода. Почувствай и ти силата на Омега киселините с новата линия ANEW Nutri Advance. Тя включва 2 крема, но не, както сме свкнали - дневен и нощен, а 1 с лека формула и 1 интензивно подхранващ. Най-хубавото е, че след като изебреш подходящия за теб, можеш да го ползваш едновременно и като дневен и нощен. Колко удобно, нали?

Сигурно вече се питаш каква е разлика в двете формули. Всъщност и двете имат подхранващо и хидратиращо действие, но леката формула е за нормална кожа, а интензивната се грижи за нуждите на сухата и много суха кожа. 98% от жените, които изпробваха новите Nutri Advance усещат кожата си подхранена през целия ден.

Погрижи се и ти за нуждите на кожата си със силата на 1 крем! Изберия подходящия за теб от новия AVON Каталог и го поръчай лесно и удобно он-лайн чрез фрмата за поръчка: AVON Поръчка.

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->