5-те най-добри AVON оферти за Кампания 10

И през тази Кампания ти представяме 5 супер атрактивни предложения, от които да се възползваш.

Първият ни акцент е за бестселър сред ароматите на AVON. Страстен, червен, ориенталски...завладяващ сетивата...Това е Passion Dance! Сега на супер цена 12,90 за горещи летни вечери.

Парфюм AVON Passion Dance

Лятото освен страстно и горещо е и много цветно. Точно това е най-подходящият сезон да експериментираш с цветовете. Сега е и достъпно със свежите нюанси на лаковете Color Trend за 3,50. Облечи ноктите си в цвят!

Лакове AVON Color Trend

Събуди кожата и сетивата си за нови усещания! Ексфолирай я под душа 1-2 пъти седмично, за да бъде нежна и гладка и за по-красив летен загар. Сега AVON ти предлага ексфолианти за тяло с прекрасни аромати на страхотната цена 2,49.

Ексфолианти AVON Senses

Кожата ти винаги трябва да е копринено гладка. Затова след ексфолиране и душ перфектно за нея ще се погрижат включените ароматни масла в лосионите за тяло на Skin-So-Soft. През тази Кампания можеш да ги имаш на половин цена, защото са само 4,90!

Лосиони за тяло AVON SSS

Не забравяй и грижата за лицето. Там кожата винаги трябва да е хидратирана и защитена от UV лъчите. Вземи своята дневна анти-ейдж грижа от ANEW с 60% отстъпка при поръчката на друг продукт от AVON Каталог.

Кремове AVON ANEW

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->