Два нови дизайнерски аромата Кристиан Лакроа за AVON

 

AVON CHRISTIAN LACROIX

Любимата ни козметична Компания продължава сътрудничеството си със световноизвестния дизайнер Кристиан Лакроа, за да зарадва ценителите на класни парфюми с 2 разкошни нови попълнения - Christian Lacroix Bijou за Нея и Него. Това е един страхотен вариант да притежаваш марков парфюм на изключителна цена и същевременно да останеш верен на любимия си AVON. Както подсказва и името, тези аромати са създадени с мисълта да бъдат като истинско бижу за притежателите си. Идеята е прокарана в дизайна чрез формата на капачките и детайли по самите шишенца, напомнящи диаманти. И точно така трябва да бъде с класните парфюми - еднакво великолепни отвън и отвътре. А сега нека надникнем в същността им.

AVON парфюми

Бледорозовото дамско "бижу" спада към ориенталската гурме категория и представлява истински очарователна комбинация от италианска мандарина, пищна ванилова орхидея и пикантен анасон. Аромат за изтънчени дами, които обичат да се потапят в лукс.

Мъжкият парфюм е от дървесната уханна категория и се характеризира с фин контраст от свеж джинджифил и кардамон, обвити в кашмирена дървесина. Изискан и очароващ, този аромат ще придаде допълнително обаяние на всеки стилен джентълмен.

Премиерата на новите парфюми е точно навреме преди празниците, за да зарадваш най-любимите си хора с тях. Открий ги в актуалната AVON Брошура и поръчай от удобството на дома си чрез формата за он-лайн поръчка: AVON Поръчка

 

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->