AVON сред лидерите в света на красотата

 

AVON

С радост отбелязваме поредните признания за AVON. Любимата ни Козметична Компания се нареди сред лидерите в света на красотата. Според класацията Beauty Inc. Top 100, която международното издание Women's Wear Daily прави ежегодно, AVON заема седмо място.  Същата медия класира AVON и в Top 25 на най-добрите американски компании в областта на модата и красотата.

С това обаче признанията не спират. AVON има пет номинации за наградите Fragrance Foundation Awards 2015 на международното GCI Magazine. Дамският и мъжкият аромат AVON Luck са финалисти в категориите "Аромат на годината", "Опаковка на годината" и "Избор на потребителя". Победителите ще бъдат обявени на 17 юни 2015 година в Ню Йорк.

През февруари тази година AVON стана и най-обичаната марка във Фейсбук според класацията The Love List, която се провежда всеки месец от Hootsuite. Победата е сред 450 световните марки, претенденти за обичта на потребителите в социалните мрежи.

Всичко това ни кара да бъдем горди, че сме част от тази Компания и като клиенти, и като представители, защото стремежът към постоянно усъвършенстване е наистина мотивиращ.





Публикувай коментар

!-- #footer -->