Стартираме нов блог

Привет! Измина повече от година от както стартирахме сайта, като място за информация за AVON. Решихме, че е време за нови стъпки - към сайта ще списваме и блог. Блогът е място където представители и координатори на AVON ще споделят своят опит, натрупан с години в разпространение на любимата ни козметика. Ние обичаме AVON и неограничените възможности, които предлага - искаме да заразим и теб! Ще научиш за нови средства, с които да увеличиш продажбите си с лекота, така че да можеш да се съсредоточиш само върху удоволствието от работата в AVON.

avon.blog

Ако имате препоръки или предложения към нас, или пък искате да публикувате статия в този блог, не се колебайте да се свържете с нас на: blog@avonbg.com.




5 comments for “Стартираме нов блог”

  1. Gravatar of VeselinaVeselina
    Posted 20 Април 2010 г. at 23:13:04

    Saita e dobur,no imam edno pitane,zashto mahnaha spreq za tqlo "Be kissible"???? Beshe mnogo hubav,a veche go nqma ima li produkt sus sushtiq aromat? ili pone shoden ? shte sum blagodarna da otogorite :)

  2. Gravatar of Asen GrigorovAsen Grigorov
    Posted 06 Юни 2010 г. at 12:26:34

    AVON e edna chydesna kompaniq za kozmetika :).Ima produkti, koito sa s namalena cena i tova e mnogo hybavo!!! Pojelavam yspeh na vsichki :)!!!

  3. Gravatar of vilivili
    Posted 16 Юни 2010 г. at 17:45:34

    avon sa bokluci ima edin seit deep skin se kazva i tam e dokazano che produktite na avon sa vredni za kojata i sa vredni i za okolnata sreda.Ako ste zabelyazli imat samo dva pechata ot zad na kataloga.az si pora4vam redovno ot oriflame i sam mn dovolna i znam 4e produkta e strahoten a ne vremen kato avon.

  4. Gravatar of АлексАлекс
    Posted 17 Юни 2010 г. at 09:16:18

    Здравей "vili",
    Ако имаш някакви конкретни факти за думите, които така смело отправяш, ще се радвам да ги споделиш. Да критикуваш зад маската на анонимността е лесно. Ще ни изпратиш ли този сайт с разкритията за AVON и готова ли си да застанеш с истинското си име зад думите си?

  5. Gravatar of Asen GrigorovAsen Grigorov
    Posted 05 Юли 2010 г. at 09:03:08

    Zdraveiite na vsichki :). Nqma da e zle da se prevede klipa sas Fargi, zashtoto ne vsichki razbirat angliiski. Pojelavam yspeh na predstavitelite na AVON.
    Vash Asen Grigorov, Predstavitel na AVON.

Публикувай коментар

!-- #footer -->