Парфюм Outspoken от Фърги

Още миналата година AVON обяви парнтньорството си с певицата от Blacked Eyed Peas Фърги в създаването на нов парфюм. Ето, че през месец Април той вече е факт! Outspoken от Фърги.

AVON.Outspoken

Парфюмът вече се разпрострянва от AVON в Западна Европа (Великобритания, Ирландия и Италия).  В английският сайт на AVON парфюмът е описан като:

"Outspoken е за жени, които нямат нужда от представяне, безстрашни, верни на себе си и убежденията си. Ароматът и опаковката са отражение на истинската същност на Фърги - комбинация от рязка и дръзка, същевременно женствена и мистериозна. Outspoken Не е за страхливците, той е за тези които са дръзки, секси и без задръжки. Уханието му е съчетание на частици незавимост, примесени с увереност и женственост. Вдъхновението за шишенцето на Outspoken идва от сватбеният ден на Фърги - тя си спомня за красива стъклена гарафа и настоява класичексият елегантен дизайн да "обвие" нейният аромат."

AVON Outspoken fergie

AVON Outspoken fergie 2

AVON Outspoken fergie 3

В Обединеното кралство, редовната цена на парфюма е £28.00 (около 64 лв.), но в момента се разпространява на половин цена - само за £14.00, или 31.5 лв. Очакваме с нетърпение Outspoken и в България. Но кога и на каква цена? За сега не става ясно - към този момент парфюмът не присъства в брошурите до 9та кампания.

 




5 comments for “Парфюм Outspoken от Фърги”

  1. Gravatar of detlina vasilevadetlina vasileva
    Posted 03 Юни 2010 г. at 16:57:03

    kade gi ima v kat 8 tozi parfium

  2. Gravatar of АлексАлекс
    Posted 04 Юни 2010 г. at 18:18:29

    Привет Детелина,

    В България този парфюм все още не се продава. Информацията, която публикувах тук е на основа на информация публикувана в сайта на AVON за Великобритания и Италия.
    Парфюмът ще се появи в БГ след 9та кампания. Но в коя точно и аз незнам :)
    Едно е ясно - всички го очакваме с нетърпение!

  3. Gravatar of МаяМая
    Posted 14 Юни 2010 г. at 17:33:42

    иначе е ГАРАФА не графа... което означава съд с тясно гърло и широко кръгло тяло, най-често се изработва от кристал и служи за наливане на вино. Ето от това е била вдъхновена Фърги :)

  4. Gravatar of АлексАлекс
    Posted 17 Юни 2010 г. at 08:21:15

    Здравей Мая,

    Благодаря ти за поправката. Неточността при превода е отстранена.

  5. Gravatar of mirelamirela
    Posted 14 Януари 2011 г. at 14:52:53

    imam go straxoten e.....{}

Публикувай коментар

!-- #footer -->