Месечен архив:

Висок приз за Кампанията на AVON „От любов към живота“

 

Благотворителната Кампания на AVON "От любов към живота" отново бе оценена за своя успех, прозрачност и силна емоция. Тя получи най-високото признание от Българския дарителски форум в рамките на техните награди "Най-голям корпоративен дарител 2017". Беше отличена като най-добра дарителска програма! Това е възможно благодарение на вас, нашите клиенти и представители. На вашите добри  сърца, които отваряте за всяка жена, която се бори с коварната болест.

 

nagrada


До момента, благодарение на дарените средства от 100 000 лв, през 2016 г. и до средата на 2017 г., кампанията осигури повече от 2000 безплатни информационни консултации, над 720 индивидуални психологически консултации, 2 групи за взаимопомощ, 6 арттерапии, десетки юридически консултации, както и 1400 безплатни профилактични прегледи в София, Русе, Варна и Бургас. Също са раздадени 260 специализирани сутиена за жени, преживели мастектомия, в цялата страна. С реализираното дарение през юли тази година в размер от 60 000 лв, ще бъдат организирани още 1 група за взаимопомощ и 7 арт-терапии, ще се осигурят безплатни информационни, юридически и психологически консултации за всяка жена, която се обърне към дамите от фондацията-партньор на AVON - "Една от 8", ще бъдат закупени 366 специализирани сутиени и първични протези за жени, преживели мастектомия, ще се осъществят 868 безплатни профилактични прегледи в Благоевград, Шумен и Хасково.

AVON От любов към живота1

 

БЛАГОДАРНОСТИ, на всички вас, които сте заделили средства, за да закупите от благотворителните продукти на AVON с розова панделка! Кампанията няма да спре дотук, защото ви има точно вас - хората с големи сърца!

 

AVON True - серията, която изпълнява обещания

 

p000

Представям Ви AVON True - марката декоративна козметика, коята спазва обещанията си за красота, защото "true" означава истина.

ОПИТАЙ! Продукти, с които постигаш желания ефект без усилия.

ДОВЕРИ СЕ! Вискокачествени продукти, осигуряващи дълготрайни и доказани резултати.

ОБИКНИ! Козметиката, благодарения на която можеш да разкриеш най-доброто от себе си.

Това са не просто гримове, а революционна иновация с ценни съставки, за едновремнно разкрасяване и грижа. Какво ще кажеш за червило, обогатено с масло от жожоба, екстракт от мед и SPF защита. Звучи добре освен красив цвят, твоето червило ежедневно да се грижи и защитава нежната кожа на устните ти. А чувала ли си за спирала с арганово, кокосово масло и витамин Е. Ценни съставки, комбинирани с наситен черен пигмент и страхотна четка. Е, AVON вече има такава спирала. Освен че прави миглите ти красиви на мига, с времето те стават по-здрави и дълги.

И не забравяй, че това са продукти на много достъпна цена за тоакова високо качество. Неслучайно AVON е марката номер 1 за декоративна козметика в България!

ОПИТАЙ! ДОВЕРИ СЕ! ОБИКНИ!

AVON AQUA INTENSE

AVON мъжки парфюм AQUA

Отдай се на интензивни усещания с новото мъжко ухание АVON AQUA INTENSE. Ароматът принадлежи към дървесно-водната цитрусова категория и вплита в себе си ароматни нотки на чувствена кашмирена дървесина и кокосово дърво, балансирани със свеж лимон и мащерка. Изживей интензивното усещане за забранената свобода и се предай на неустоимия чар на AQUA ITENSE! Сега вече всичко е възможно!

Открий го в актуалния AVON Каталог.

 

Нов ароматен бестселър от AVON

Сияeн, женствен и блестящ - такъв е Incandessence Glow, който е най-новото страхотно попълнение в едноименната бестселър колекция. Шишенцето е в добре познатата обла форма, като този път е решено в синьо.

AVON парфюм Incandessence Glow

Една прекрасна флорално-дървесна композиция от искрящ бергамот, бяла магнолия и ветивер, създадена да разкрие твоето естествено сияние. Нежен, изискан и впечатляващ парфюм, който подчертава твоята женственост и индивидуалност. Открий го на страниците на новия AVON Каталог и го поръчай удобно от дома си  по всяко време чрез формата за он-лайн поръчка.

 

5 ценни масла в еликсир на красотата

 

AVON откри силата на 5 ценни масла за твоята кожа и ги събра в симпатично и удобно шишенце с дозатор. Това ново мъничко бижу се нарича Miracle Glow и е истинска бомба от подхранващи съставки, която възвръща здравия и стегнат вид на кожата.


AVON олио еликсир за лице

Възстановяващото олио-еликсир включва следните 5 леки и безценни масла:

- масло от бабасу, което стимулира производството на колаген

- масло от маракуя, стимулиращо производството на еластин

- масло от марула с успокояващо действие

- масло от зелено кафе за хидратация

- ленено масло  за укрепване защитната бариера на кожата

AVON олио Miracle-Glow-NutraEffects

Формулата е допълнително обогатена с витамин Е. Нанасят се няколко капчици директно върху почистено лице или след крема с леки масажни движения. Абсорбира се бързо и не запушва порите.

Открий този малък вълшебни за кожата ти в актуалния AVON Каталог.

 

Прегърни ме с любов и от любов към живота

"От любов към живота" е благотворителна кампания на AVON, която е изцяло посветена на борбата и превенцията на рака на гърдата. Козметичната Компания има серия продукти със символичната розова панделка, чиято продажба е с изцяло благотворителна цел и  приходите се използват за закупуване на подвижни мамографи за безплатни прегледи, както и за цялостна подкрепа на жените с това заболяване. Ежегодно AVON провежда и своя поход срещу рака на гърдата, за да даде гласност на проблема, да се съберат допълнителни средства и да се окаже подкрепа, като по традиция известни личности стават лица на събитието. През 2016г. походът се състоя на 04.06 в Южния парк, като този път беше под наслов "Прегърни ме".

Имаше поход, имаше музика, забавления за децата и множество розови балони, които полетяха и украсиха юнското небе над София. Предоставяме Ви ексклузивни кадри от събитието, а всеки, който желае да стане част от каузата, може да го направи, поръчвайки специалните продукти на AVON от серията "От любов към живота". Те могат да бъдат намерени във всеки AVON Каталог

AVON Орлин Павлов

AVON поход 6

AVON поход 4

 

AVON поход 5

AVON поход 1

 

AVON поход 2

AVON поход 3

AVON поход 7

 

 

Как ухае дантелата

Има ли мирис дантелата? A какъв аромат би подхождал на една красива дантелена рокля? AVON вече има отговор на тези въпроси и той се казва Lilltle Lace Dress. Това е най-новото стилно допълнение в гардероба на малките Eйвън рокли. Нали не се съмняваш, че този аромат е достоен за изискана дама като теб?

AVON парфюм малка дантелена рокля

Пищни нотки касис, сицилианска мандарина, мистеризона сърцевина от ирис и разцъфващ нощен жасмин, съчетани с акорди пачули... Една завладяваща флорално-ориенталска комбинация, която чувствено ще се слее с твоята женствена същност и ще я накара да разцъфти. А стилното шишенце с дантелен гръб и традиционната за семейството на малките рокли форма, ще изглежда перфектно на тоалетката ти. Открий този ароматно-дантелен разкош на станиците на на актуалния авон каталог.

AVON Little Лace Dress парфюм

 

Прегърни ме

 

AVON поход

Какво е общото между прегръдката и любимата ни козметична Компания? Тази година думата ПРЕГРЪДКА има по-специално значение за AVON. Тя символизира грижата ни за жените, борещи се с рака на гърдата.

Стани един от посланиците на Кампанията "От любов към живота"! Въздействай на хората около теб с ентусиазма си! Твоята красота има силата да променя света!

Бъди до нас на 4-ти юни, от 11.00ч. на голямата поляна в Южния парк, за да започнем заедно походa срещу рака на гърдата.

 

Мигновено BB разкрасяване от AVON

Да кажем добре дошъл на един нов, грижовен и много удобен разкрасяващ балсам от AVON. BB кремът Nutra Effects е страхотно удобство за ежедневна разкрасяваща грижа. Той съчетава всички предимства и ползи на грижовния дневен крем и фонд дьо тена. Тъй като има тониращо и хидратиращи действие, продуктът подобрява тена  и цялостния вид на лицето още след нанасянето му. Същевременно обаче новият BB крем ежедневно се грижи за подобряване на цялостното състояние на кожата и само след седмица употреба тя придобива по-здравословен вид.

bb крем

Защо е толкова грижовен? Нашият ВВ крем съдържа семена от чиа и стрелиция. Това е истинска бомба от подхранващи и разкрасяващи съставки, които възстановяват сияйния вид на кожата. Разбира се съдържа и слънцезащитен фактор, за да бъдеш предпазена от вредните лъчи през деня. Продуктът се предлага в 2 нюанса - за светла и по-тъмна кожа. Потърси го на страниците на AVON Каталог и поръчай бързо и лесно от формата за AVON Поръчка.

 

Ново решение за по-стегната кожа без целулит от AVON Solutions

Пролетта вече е тук и слънчевите лъчи все по-често ще галят кожата ти, а дрехите ще са по-оскъдни. Сега е моментът да се погрижиш за добрата си форма, за да нямаш притеснения относно външния си вид. Целулитът е проблем дори за слабите жени. За да се чувстваш добре с къса пола или бански на плажа, гладката кожа е много важна. Затова започни отсега с комбинация от по-здравословно хранене, леки тренировки 2-3 пъти в седмицата и твоя таен помощник от AVON.

AVON антицелулитен гел

Серията Solutions отдавна предлага продукти в тази насока, но постоянно се стреми да ги усъвършенства, за да бъдат те възможно най-ефективни. Представям ви новия Sollutions Thermal Active термоактивен антицелулитен серум, който показва ефективност за по-гладка и по-стегната кожа при 91% от тествалите го дами след 4 седмична употреба. Тази иновативна терапия съдържа Л-карнитин, известен със способността си да гори мазнините. При нанасяне ще усетиш, че продуктът има затоплящо действие, а това значи, че действа. Той стимулира микроциркулацията и така ускорява процеса на усвояване на активните съставки

002

Как да използваш най-правилно, за да постигнеш максимален ефект?

Вземи душ, за да са почистени и отворени порите на кожата, подсуши и нанеси на проблемните места с масажни движения. За по интензивен масаж може да използваш  специалния масажор, който AVON предлага. Най-добре е да правиш това сутрин и вечер в продължение на 4 седмици, а ако проблемът е по-сериозен продължи за по-дълъг период. Не забравяй да намалиш вредните храни, да увеличиш движението и да пиеш достатъчно вода. Бъди упорита и само след месец ще се радваш на резултата.

 

 

!-- #footer -->