Висок приз за Кампанията на AVON „От любов към живота“

 

Благотворителната Кампания на AVON "От любов към живота" отново бе оценена за своя успех, прозрачност и силна емоция. Тя получи най-високото признание от Българския дарителски форум в рамките на техните награди "Най-голям корпоративен дарител 2017". Беше отличена като най-добра дарителска програма! Това е възможно благодарение на вас, нашите клиенти и представители. На вашите добри  сърца, които отваряте за всяка жена, която се бори с коварната болест.

 

nagrada


До момента, благодарение на дарените средства от 100 000 лв, през 2016 г. и до средата на 2017 г., кампанията осигури повече от 2000 безплатни информационни консултации, над 720 индивидуални психологически консултации, 2 групи за взаимопомощ, 6 арттерапии, десетки юридически консултации, както и 1400 безплатни профилактични прегледи в София, Русе, Варна и Бургас. Също са раздадени 260 специализирани сутиена за жени, преживели мастектомия, в цялата страна. С реализираното дарение през юли тази година в размер от 60 000 лв, ще бъдат организирани още 1 група за взаимопомощ и 7 арт-терапии, ще се осигурят безплатни информационни, юридически и психологически консултации за всяка жена, която се обърне към дамите от фондацията-партньор на AVON - "Една от 8", ще бъдат закупени 366 специализирани сутиени и първични протези за жени, преживели мастектомия, ще се осъществят 868 безплатни профилактични прегледи в Благоевград, Шумен и Хасково.

AVON От любов към живота1

 

БЛАГОДАРНОСТИ, на всички вас, които сте заделили средства, за да закупите от благотворителните продукти на AVON с розова панделка! Кампанията няма да спре дотук, защото ви има точно вас - хората с големи сърца!

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->