AVON срещу домашното насилие. Говори открито!

Знаеш ли, че всяка четвърта българка е жертва на домашно насилие? Звучи стряскащо, нали? Физическият и псхически тормоз всъщност е много по-често срещан, отколкото предполагаш, защото обикновено остава скрит. Много жертви на домашен тормоз не смеят или не знаят къде да се обърнат за помощ. Затова AVON се обявява против това със своята мисия "Говори открито срещу домашното насилие", в чиято подкрепа вече няколко години се продават благотворителните "сини" продукти с отличителния символ за безкрайност, а сега предстои откриването на първата национална телефонна линия за помощ на жертвите на домашен тормоз.

AVON срещу домашното насилие

Поръчвайки продукти от тази линия, ти подкрепяш жертвите на домашно насилие в България, защото средствата от продажбата им са предназначени точно за тази цел. Продуктите често се обновяват и допълват, така че със сигурност ще намериш нещо симпатично и полезно за себе си, като в същото време наистина ще помогнеш на човек в нужда.

giveaway2

AVON сини продукти

Поръчай благотворителен продукт лесно и удобно онлайн чрез формата за поръчка: AVON Поръчка Носи своя любим син аксесоар в знак на съпричастност. Заедно можем да кажем НЕ на домашното насилие!

 

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->