Благотворителен концерт "Oт любов към живота" на Бъдни вечер по Нова TV

Grafa i priqteli po nova tv

На 25.10.2011г., Графа изпълни зала 1 на НДК не само с екзалтирана публика, но и с любов в чист вид. Това стана с благотворителния концерт на AVON, Графа и приятели "Oт любов към живота". Символът на родния поп изнесе мега концерт, посветен на борбата с рака на гърдата.

Идеята бе отново да повярваме в живота, светлината и цветовете. Именно затова и мотото гласеше "Нека бъдем черно-бели за последен път". Любовта и живота са най-ценният дар, който имаме и трябва да знаем как да ги ценим и съхраним.

50% от продажбата на всеки билет отива в кампанията в помощ срещу рака на гърдата. Основна цел на кампанията е да информира жените за необходимостта от редовни прегледи и да съдейства за по-достъпна профилактика.

В кампанията се включиха най-големите имена на родната поп сцена. Посланието на цялото шоу бе да се грижим за себе си и тези, които обичаме, както и да не забравяме да се забавляваме и наслаждаваме на хубавата музика във всеки един момент.

Всички онези, които нямаха възможност да присъстват на живо на това голямо събитие, могат да видят излъчването на концерта по Нова телевизия на 24.12 точно в полунощ.
Публикувай коментар

!-- #footer -->