Бижута и парфюми...AVON знае колко ги обичате!

avon.slip.into

Защо ли топмоделът Кристи Търлингтън-Бърнс краси корицата на новия АVON каталог? Защото изисканите аромати са топмоделите сред парфюмите. Отгърнете Брошура 3 и се потопете в уханието на новата тоалетна вода Slip Into. В този впеатляващ аромат, спадащ към ориенталско-цветната категория, се преплитат върхови нотки на къпина, фрезия и листа от теменужка, преливат се в сърцевина от палисандрово дърво, теменужка и пеперудена орхидея и се разгръщат в основа от кашмир, корен от кадифена перуника и златист кехлибар.

Идеята за създаваето на аромата е вдъхновена от мигновената трансформация, която се случва, щом жената събуе ниските ежедневни обувки и плъзне крак в елегантни обувки с висок ток. От там е и името Slip Into. Tрансформацията е вълнуваща, защото кара жената да се чувства по-уверена, изтънчена и секси. Може би затова на пазара в Латинска и Северна Америка ароматът ще бъде представен през март под името Step Sexy и Step Into Sexy (В Европа имаме привилегията да го опитаме преди тях :) ).

Идеята за трансформацията е заложена и във формата на самото шишенце на Slip Into. Вгледайте се в него и ще откриете форма на красив дамски крак от коляното надолу, обут в oбувка с висок ток и погледнат отзад.

За да могат клиентите да получат реална представа за уханието още от самия каталог, АVON залага на практичен стикер, запечатващ капка от аромата върху страницата. Отлепете го и се насладете на уханието.

А какво е по-хубаво от изискана тоалетна вода? Ами....., когато към нея има и бижу. В К03 АVON прави комплимент към дамите за техния празник, подарявайки им ослепително колие към новата тоалетна вода Slip Into. Това предложение е отлична идея и за господата, които търсят стилен подарък за 8-ми март.

avon.slip.into.jewery




Публикувай коментар

!-- #footer -->