Изненадите от AVON по случай 125-годишнината продължават

125 years AVON

Тази година е специална за любимата ни козметична компания и всички усетиха това още в първите две кампании за 2011г. Каталозите са пълни с добри предложения, а мотивационните програми за представителите са по-добри от всякога. Имам удоволствието да Ви запозная със следващата чудесна изненада за представителите на АVON. Това е мотивационна програма, обхващаща Кампании 03 и 04. Ето в какво се състои:

Пуснете поръчка/и в К03 и/или в К04 на обща минимална стойност 200лв. и вземете прекрасен комплект грижа за кожата като подарък. Той включва спрей за тяло Soft Musk и душ-гел Soft Musk. Подаръкът се получава еднократно с поръчката Ви в К04.

 

AVON.Programa.01

Пуснете поръчка/и в К03 и/или в К04 на обща минимална стойност 260лв. и освен ПОДАРЪКА, който ще получите с поръчката си в К04, ще имате възможност да поръчате тоалетна вода Soft Musk и луксозна ароматна пудра за тяло Soft Musk на символичната нетна цена 3.00лв! Имате право на 1 комплект, като можете да го  поръчате със следващата си поръчка в К04 или К05 с код 8861 7.

AVON.Programa.02

Впечатлихте ли се? Ако искате да станете представител и да участвате в тази и още страхотни мотивационни програми, може да го направите тук.

Успех на всички през предстоящите кампании!




Публикувай коментар

!-- #footer -->