Нова революционна грижа за изморени очи от AVON

Solution vibes 1

Представямe Ви нов уникален продукт от серията Solutions на AVON, предназначен  за възстановяване свежестта на кожата около очите. На всеки от нас често се случва да не спи достатъчно, а това неминуемо се отразява на външния ни вид и особено на очите. Появяват се тъмни кръгове и торбички. Точно с тези проблеми е създаден да се бори новият ревитализиращ рол-он за околоочния контур на AVON.

Solution vibes 2

Два са акцентите в този продукт: серумът, който съдържа и вибриращият му накрайник. Формулата Revitawake съдържа екстракт от слънчогледови семена, които заглаждат и енергизират кожата. Специалният рол-он апликатор е с вградена батерия и благодарение на нежните си вибрации стимулира кръвообръщението. Продуктът се нанася само под очите в  посока навън в продължение на 5-10 секунди, след което остатъка от серума се разнася с върха на пръстите под окото и над клепача. Абсорбира се бързо и веднага след употреба оставя усещане за охладена, мека и хидратирана кожа. Така кожата на очите изглежда освежена като след 8 часов сън.

Solution vibes roll-on 3

Продуктът е хипоалергичен и е подходящ за всички типове кожа, включително и чувствителна. Ето какво казват тези, който вече са го изпробвали:

"Събудете очите си за освежаващ масаж, който редуцира и стяга торбичките моментално. Невероятен продукт!" - Джулиана от Северен Уелс.

"Току що навърших 40г. и вече нямам онзи вид на човек, който е спал пълноценно цялата нощ. Опитах десетки кремове, гелове и домашни мазила и реших да изпробвам този нов продукт. Бях наистина изненадана от ефекта му. Не само, че намалява подпухналия вид на очите ми, но и наистина изглеждам отпочинала и освежена. Не зная дали вибрациите вършат повечето работа, но е наистина интересно да се ползва. Все още не съм свършила шишенцето, но ако продължи да ми действа така добре, със сигурност ще си го поръчам пак" - Карилин от Сан Диего.

Продуктът можете да откриете на стр.  212-214 от AVON брошурата.




Публикувай коментар

!-- #footer -->