Solutions Ageless Accolade - когато природата среща науката, се случват красиви неща!

AGELESS ACCOLADE

Вече сте навършили 40 години и кожата Ви е започнала да става по-крехка и тънка,  с по-забележими бръчки и не е толкова стегната. Може би е време да изпробвате обновените кремове Agless Accolade от серия Solutions на AVON. Те са предназначени именно за дамите от възрастова група 40+.

Ценната природна съставка в тази линия е хибискусът. Екстрактът от това индийско цвете е мощна, бореща се със застаряването съставка, която заздравява кожата, повишава нивото на влага в нея, стяга, повдига и възвръща еластичността й. Фините линии и обезцветяванията се редуцират.

Линията Ageless Accolade включва:

- стягащ дневен крем - прекрасна кадифена формула, която разкрива значително по-стегната и повдигната кожа с видимо редуцирано обезцветяване и я предпазва с SPF15;

- нощен крем за оформяне на контура - богата кремообразна формула, която се грижи за кожата през ноща, като я прави по-стегната и еластична и лицевите контури изглеждат по-изваяни и младежки;

- стягащ крем за очи - лека кремообразна формула с приятен аромат, преднзначена за фината кожа в зоната на очите, като  я прави по-стегната и осезаемо редуцира вида на бръчките.

Погрижете се за добрия вид на кожата си и бъдете неотразими във всяка възраст!

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->