Solutions Complete Balance - перфектен баланс за смесената ти кожа

Complete BaLANCE

Кожата на лицето ти има едновременно сухи и мазни участъци, и се чудиш какъв точно продукт да използваш. Това е т. нар. смесена кожа, коятo е мазна в Т-зоната (чело, нос, брадичка) и суха на бузите. Такъв тип кожа изисква специални продукти, които едновременно да регулират омазняването, където е необходимо и да хидратират сухите участъци.

Линията Complete Balance от серия Solutions на AVON е предназначена точно за нуждите на смесената кожа. Съдържащите се в нея листа от зелен чай са силен антиоксидант, а минералите балансират кожата. Продуктите от тази линия са:

- почистваща пяна без съдържание на мазнини - лека формула, която почиства и освежава кожата, отпушва порите и действа антибактериално;

- матиращ тоник с лек аромат, който почиства и тонизира кожата, като отпушва порите и съдейства за елиминиране на излишното омазняване;

- дълбоко почистваща маска за лице с глина - почиства, заглажда  и матира кожата;

- матиращ дневен крем без мазнини - лека хидратираща формула, която матира Т-зоната и овлажнява кожата на бузите, като в същото време предпазва със защитния си фактор SPF15;

- нощен гел без съдържание на мазнини - бързо абсорбираща се формула, която след вечерното нанасяне, оставя кожата чудесно балансирана, като едновременно я матира и хидратира.

Редовната употреба на линията Complete Balance редуцира излишното производство на себум и съдейства за изравянване тена на смесения тип кожа.

Линията Complete Balance е с листа от чай Камелия и е в синьо-зелен цвят. Ако имаш смесена кожа потърси продуктите Solutions Complete Blanace в новата AVON Брошура.




Публикувай коментар

!-- #footer -->