Почувствайте силата на водата с Аnew Aqua Youth от АVON!

 

aqua-youth-big

 

Сигурно всички сте чували, че от изключителна важност за състоянието на кожата е нейната хидратация. Подходящото за съответната възраст хидратиране е от основно значение за поддържането на здрав вид на кожата. През годините клетките й са подложени на вредното въздействие на различни външни фактори. В следствие намалява естествено съдържащата се в тях вода, което пречи на нормалното им функциониране и кожата губи своята еластичност и лъчезарност, и се появяват бръчките. Ето защо ежедневната хидратация е толкова важна за правилното функциониране на клетките и съответно за цялостния вид на кожата.

Aqua Youth e първата линия на AVON от серията ANEW, която е изцяло насочена към хидратацията на кожата от всички възрасти. Независимо към коя възрастова група спадате и какъв е типът на кожата Ви, тази линия е подходяща Вас. Повечето хидратанти действат само върху повърхностния кожен слой. Технологията H2O Power позволява формулатата на Anew Aqua Youth да прониква и в дълбоките слоеве, с което прави кожата по-издържлива на неблагоприятните външни фактори. Около 88% от жените, които са изпробвали тази линия в продължение на 2 седмици споделят, че мигновено са усетили облекчаване на усещането за опънатост, а 97% казват, че след първата седмица кожата им е била значително по-хидратирана.

Anew Aqua Youth не само е предназначена за всички възрастови групи, но и може да се използва през цялата година, за поддържане на добър кожен хидробаланс.

Да бъде добре почистена и хидратирана са двете най-важни неща в грижата за кожата. Затова серията Anew Aqua Youth включва почистващ гел, хидратиращ крем за лице, и хидратиращ гел за очи. Кремът за лице може да се използва като дневен и нощен крем, както самостоятелно, така и под дневния или нощен крем Anew, който по принцип използвате, за да постигнете още по-добър ефект.

Продуктите от новата линия Aqua Youth на серия Anew са с леки, освежаващи формули, попиват бързо и са хипоалергични, което ги прави идеални и за чувствителните кожи.

За своята премиера в  AVON Брошура / Каталог продуктите Anew Aqua Youth могат да бъдат поръчани като Комплект за цялостна грижа за кожата на много добра цена.




Публикувай коментар

!-- #footer -->