Петте основни ценности на AVON

5 cennosti

Скъпи приятели, вече 125 години любимата ни Компания радва милиони жени с грижата си не само за външния им вид, но и за здравето и независимостта им. АVON се оповава на 5 ключови ценности на поведение, благодарение на които се е съхранила и утвърдила през всичките тези 125 години, посветени на жените. Вижте кои са тези 5 ценности и какво стои в основата им:

ДОВЕРИЕ

Всички искаме да живеем и работим в среда с отворени комуникации, където хората не се страхуват да поемат риск. Ако вярвате, че хората вървят в правилната посока и те усетят доверието Ви, няма да Ви разочароват.

Предоставянето на продукти на кредит, без предварително заплащане, е едно от доказателствата за доверието на AVON в нейните представители.

УВАЖЕНИЕ

Avon помага на жените да представят себе си в най-добрата светлина. Няма универсален подход, тъй като всяка жена, която се присъединява към Компанията, има свои уникални качества и възможности. Уважението ни помага да разберем различията и да оценим всеки човек според уникалните му способности. Чрез уважението, помагаме на всеки да развие таланта си.

ВЯРА

Ако вярвате в някой и той го знае, е по-вероятно да постигне успех в начинанията си.

Тази година е под знака на честването на 125 годишнината на AVON. По този повод ще се проведе "Световен тур на надеждата" - надежда, че всяка жена може да подобри живота си и да помогне и на други да го постигнат. Това ще бъде призивът на Andrea Jung, Изпълнителен директор на AVON.

ТОЛЕРАНТОСТ

Осъзнаването на факта, че човек не винаги е прав и че има други хора с по-добро разбиране от неговото по конкретни въпроси, е съдържанието, което AVON влага в думата толерантност.

Компанията не налага нищо на представителите си. Дава им свободата да избират сами своя подход към потребителите на марката.

ПОЧТЕНОСТ

Следване на най-високи етични стандарти и отговорност към грижата за потребители и представители - това са основите на истинското лидерство. 125-годишната история на АVON го доказва, защото некоректният бизнес не би просъществувал дълго.

Програмите, подкрепящи борбата с рака на гърдата и домашното насилие, доказват че Компанията не е безразлична към проблемите на жените и търси начин за изход от трудни ситуации.




Публикувай коментар

!-- #footer -->