Уникална мотивационна програма за спирали Supershock Max

S

Скъпи клиенти и представители, в Кампания 13 Avon ще ни зарадва с нов вариант на една от най-харесваните й спирали. Това е новата Supershock Max, която има революционна спираловидна четка с каналчета в зиг заг форма. Това позволява пигментът да достигне максимално до миглите и да им придаде плътност и дързък обем. За да бъде една спирала наистина качествена, освен от хубава четка, се нуждае и от специална формула. Ето защо специалистите от AVON са разработили иновативна формула с фибри и протеини, които изграждат всяка мигла и така се постига до 15 пъти по-голям обем.

Всеки от Вас, представители, има уникалната възможност да получи подарък за труда си през К13. Във връзка с премиерата на новата спирала Supershock Max, AVON ще Ви подари по 1 спирала за всеки 4 поръчани. Това означава, че колкото пъти изпълните условието за 4 поръчани спирали, толкова пъти ще получите по една допълнителна като подарък. Не забравяйте да маркирате кода на подаръка си.

А на Вас, клиенти, напомняме, че новите Supershock Max участват в предложението за 2 поръчани продукта от стр. 184-192 в AVON Брошура / Каталог , за което получавате подарък - комплект SuperShick, състоящ се от козметичен несесер и лак за нокти. Необходимо е да посочите нюанса на лака за нокти, който желаете. Можете да получите толкова подаръка, колкото пъти изпълните условието.

Neseser s lak




Публикувай коментар

!-- #footer -->