Честита Нова AVON година!

 

Честита Нова Година, почитатели на AVON!

20121

Измина една много специална за любимата ни козметична Компания година. През 2011г АVON чества 125 години от основаването си - юбилей, достоен за възхищение.

fergie-avon-125th-anniversary-celebration-1__oPt

Изминалите 12 месеца бяха посветени, не само на тази специална годишнина, но и на редица забележителни събития. Такова беше първото издание на световният музикален конкурс AVON Voices. В него взеха участие множество талантливи дами, които се изявиха със своите певчески умения, а в раздела за автори на песни имаха шанс да се включат и господата. С гордост трябва да отбележим, че имахме прекрасни български участнички, които достигнаха доста напред в класирането, а една от тях, Симона Велкова, дори беше на полуфиналите в Холивуд. Благодарим й за достойното представяне и й пожелаваме успешна кариера оттук нататък и нека на следващото издание на глобалния конкурс АVON Voices да имаме финалист, а защо не и победител.

simona velkova

AVON e Компания ЗА жените и вече 125 години следва тази философия, като се опитва да се грижи за дамите по най-добрия възможен начин. Ето защо, в борбата срещу домашното насилие, козметичният гигант се обърна към най-голямата неправителствена организация "Алианса за зашита срещу домашното насилие", за да създаде трайно партньорство в подкрепа на българските жени. През 2011г. беше отделено специално внимание на борбата с домашното насилие със специални събития в подкрепа на тази кауза, както и с продажбата на специална благотворителна серия продукти "Нови възможности за жените" с отличителен син цвят и символ за безкрайност. Тяхната продажба осигурява приходи за програми, подкрепящи спирането на насилието по цял свят и оказване помощ на жертвите на насилие.

avon sybitie speak out_497x385

Компанията остана вярна и на борбата срещу рака на гърдата и в края на изминалата година се проведе вече превърналият се в традиционен благотворителен концерт "От любов към живота", на който Графа и приятели със силата на музиката успяха да съберат солидна сума в подкрепа на каузата. Събитието намери своето достойно място в националния ефир на телевизията, като концертът беше излъчен точно на Бъдни вечер и стана достояние на милиони хора, които нямаха възможност да присъстват на живо.

grafa

Усилията на AVON не останаха невъзнаградени. Юбилейната за AVON година, донесе на Компанията няколко награди. През месец май АVON България беше наградена по време на международния престижен конкурс в областта на PR и комуникациите - SABRE Awards 2011. Престижно международно жури присъди първа награда на Компанията за жени в категорията "Мода и красота" за кампанията срещу рака на гърдата "От любов към живота". Междувременно Българското дружество за връзки с обществеността присъди първа награда и статуетка на AVON България отново за кампанията срещу рака на гърдата. Компанията беше удостоена с първото място в категория "Специално събитие" за благотворителния концерт "От любов към живота", осъществен през 2010 година. В края на 2011г. Компанията получи още 3 награди от престижния конкурс на международното бизнес издание Forbes.  Те са в категориите за Обществена дейност - за социално-отговорната кампания "От любов към живота", в маркетинг категорията "Качество на продуктите" и в категорията "Развитие на човешките ресурси".

Forbes Awards 2011

И разбира се на рожден ден като на рожден ден. AVON направи годината специална за всички свои представители и клиенти, като ги почерпи с множество мотивационни програми и специални предложения. Така всички, обичащи козметичната Компания се почувстваха специални, че са част от голямото семейство на AVON.

И тъй като всички останаха доволни от "почерпката", през Новата 2012 година специалното отношение към клиенти и представители ще продължи. АVON отново ще ни радва, както с множество страхотни нови продукти, така и с възможността да се възползваме от безброй промоции и специални предложения. Ще виждаме лицата на любими световни звезди в Брошурите и всички ние ще имаме възможност да бъдем част от благотворителните каузи на AVON за един по-добър и красив свят!

Още веднъж Честита Нова Година, приятели! Бъдете красиви и успешни във всичко, което правите през 2012г.!

 
Публикувай коментар

!-- #footer -->