Преобразяване за 5 минути

Бързо преобразяване с грим

Всички искаме да изглеждаме добре, а сутрин всяка минутка е ценна преди да излезем за работа. И все пак всяка дама може да изглежда свежа и естествено красива без да притежава майсторски умения в гримирането или да е нужно да се събужда 20-30 минути по-рано, за да има време да се гримира.

Ето няколко стъпки, с които ще се преобразите набързо:

- поставете няколко точици фон дьо тен на челото, скулите, носа и брадичката. Разнесете добре с пръсти или гъбка, като не забравяте и шията, за да не се получи ефект "маска". Препоръчвам Ви успокояващият фон дьо тен, подмладяващият фон дьо тен ANEW или дълготрайният фон дьо тен на AVON. Всички те са в удобна опаковка с дозаторна помпичка, а ако времето е твърде топло или денят Ви се очаква да продължи повече, дълготрайният фон дьо тен ще Ви гарантира безупречен вид през цялото време.

AVON фон дьо тен

- следващата стъпка е да нанесете руж с кръгови движения на скулите, за да ги подчертаете и озарите лицето си. Ружът True Color на AVON e в приятни розово-прасковени цветове и е с удобна четчица, което го прави подходящ за нашето бързо преобразяване.

AVON руж

 

- сега нанесете спирала за обем, за да "отворите" очите и подчертаете погледа. Спиралите SuperShock и SuperShock Max са подходящи, защото няма да слепят миглите Ви, а и ще ги направят обемни още с първото нанасяне.

Спирала AVON Supershock

 

- остана само да нанесете блясък за устни или червило в нежен цвят, близък до този на ружа Ви. AVON предлага богато разнообразие от нюанси и консистенции на своите гланцове и червила, така че просто трябва да разлистите AVON Каталог и да си изберете.

Гланц за устни AVON

Ето, че се сдобихте с прекрасен свеж вид. Остана само да сложите най-лъчезарната си усмивка и да очаровате всички!

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->