Как да постигнеш бляскава визия за празниците

Коледа и Нова Година наближават и сигурно се чудиш как да се подготвиш, за да изглеждаш смайващо красива. Избери какво да облечеш, а ние ще ти помогнем за постигането на бляскава визия с празничен грим.

AVON гримове

Стъпка 1:  Сенки за очи
Двойката сенки за очи с блясък  на AVON ти помага  да направиш лек, но впечатляващ грим. Светлият цвят се поставя  върху клепача, а тъмният - в свивката на окото, под костта. Започни със светлия нюанс, разнасяйки със специалния апликатор. За по-тъмния тон е препоръчително да използваш четка за сенки - преди да се гримираш с нея я  изтръскай от излишните прашинки. Нанеси в свивката на окото, като движиш четката към външния ъгъл на клепача.
Съвет: Ако не търсиш прекалено драматичен ефект, нанасяй сенките само до свивката на окото. Препоръчително е да използват само неутрални сенки в зоната под веждите.
AVON двойка сенки за очи с блясък
Стъпка 2: Очна линия
Подчертай погледа си с очна линия, като я нанесеш на горния клепач с леки движения отвътре навън. За долната линия на миглите използвай по-малко количество грим само във външния край.
Съвет: Ако искаш да накараш миглите си да изглеждат  по-плътни, нанеси очна линия между снопчетата с леки въртеливи движения. Крайният ефект не би трябвало да е права линия.
.
AVON дълготрайна очна линия
.
Стъпка 3: Перли
Нанеси перлите с помощта на четка за руж, която да оваляш добре в тях, като отстраниш излишното количество с потупване. Гримирай в зоните, където светлината пада естествено - линията на челюстта и над скулите.
Съвет: За да избегнеш прекалено лъскав ефект, изтръскай четката непосредствено преди да нанесеш перлите. Винаги е по-добре да поставяш по-малко грим и после да правиш корекции върху него.
AVON блестящи перли за лице
Стъпка 4: Устни
Използвай гланц за устни, за да придадеш завършек на визията си и да подчертаеш устните. Нанеси върху устните с движение от центъра към ъгълчетата.
Съвет: Избягвай нанасянето на гланц извън устните, защотото ще размажеш фон дьо тена си и устните няма да изглеждат подчертани. Винаги се гримирирай с ръка, поставена на стабилна повърхност.
.
AVON блестящ гланц за устни
Стъпка 5: Нокти
За завършен бляскав вид използвай лак за нокти. Нанасяй с дълги и продължителни движения от основата към върха на нокътя. Изчакай лакът да изсъхне преди да повториш процедурата.
Съвет: Не разклащай бутилката, а я претърколи няколко пъти между дланите си. Така ще разбъркаш лака без поява на балончета.
AVON диамантен лак за нокти

 

Всичко необходимо за твоята бляскава празнична визия можеш да поръчаш от AVON Каталог. Вече си готова да заблестиш на партито!




Публикувай коментар

!-- #footer -->