5 стъпки за перфектен грим на очите

Погледът може да бъде едно от най-силните ти оръжия. С точния грим той ще изглежда по-дълбок и завладяващ. Очите са с различна форма, размер и цвят, но имат нещо общо - AVON има всичко необходимо, за да ги направи неустоими!

Стъпка 1 - Енергизирай

AVON ANEW Vitale крем за очи

 

Нанеси крем за зоната на очите върху почистена кожа с леки потупващи движения. В никакъв случай не търкай силно кожата, тъй като в тази зона тя е много нежна и тънка. Винаги използвай специален крем за очите. Неговата формула е разработена именно за тази зона. Ако намажеш от крема си за лице върху клепачите, може да получиш парене, зачервяване и да раздразниш кожата. AVON предлага много кремове за очи от сериите ANEW, Solutions, Naturals, Planet Spa. Просто открий най-подходящия за себе си.

Стъпка 2 - Нанеси основа

 

AVON основа за грим

Нанасянето на основа за грим е тайната за задържането на добрия вид на сенките. Благодарение на нея те няма да се размазват и цветът ще бъде по-наситен и траен. AVON предлага основа за грим, която е предназначена специално за очите и се на нанася по целия клепач до веждите и под долните мигли. Цветът на основата винаги трябва да е възможно най-близък до естествения цвят на кожата ти.

Стъпка 3 - Бъди креативна

AVON сенки за очи

Нанасяй най-светлия нюанс върху вътрешния ъгъл на окото и точно под веждите. Върху самия клепач разнеси по-тъмен цвят, както и под долните мигли. За по-драматичен поглед използвай най-тъмния цвят, за да очертаеш сгъвката на окото и външния ъгъл. Запомни, че най-важното при сенките е цветовете плавно да се преливат, като това най-лесно се постига с подходящи четки.

Стъпка 4 - Подчертай

AVON моливи за очи

Моливът и очната линия са страхотен начин за подчертаване. Нанеси линия възможно най-близо до горните мигли, започвайки от вътрешния към външния ъгъл. Ако нанасяш молив и под долните мигли, го прави само от средата навън.

Стъпка 5 - Добави малко драма

AVON спирали

Завърши очния си грим с 2 слоя спирала, като не забравяш и долните мигли. Изчакай 30-тина секунди преди да нанесеш втория пласт. AVON има много видове спирали с различни четки, така че избери тази, която ще ти помогне да постигнеш желания ефект - обем, дължина, извиване.

Всичко необходимо за твоя съвършен грим, можеш да намериш на страниците на AVON Каталог.

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->