Гримът на AVON - 6 качествени серии, които ще обикнеш

Гримът на AVON e известен с иновативните си, висококачествени фрмули и богата цветова гама. Продуктите на Компанията са отличени с награди и обхващат всички възрасти и типове кожа, така че със сигурност ще откриете подходящите за себе си сред 6-те линии декоративна козметика.

На страниците на AVON Брошура често присъстват и съвети на световни експерти в гримирането, с които да постигнете перфектна визия у дома.

Луксозната серия ANEW е подходяща за онези дами, които искат да постигнат бляскаво излъчване и мигновен подмладяващ резултат от своя грим.

Грим ANEW AVON

Серията AVON Color е пусната в продажба през 1959г. и включва много богата гама от стилни и качествени гримове с добра цена, подходящи за всяка жена.

Серия гримове AVON COLOR

Color Trend e малката сестра на AVON Color. Това е нискобюджетната серия гримове на AVON, която съдържа основните неща, необходими за гримиране, без копромиси с качеството.

лак, спирала, сенки Avon ColorTrend

С Extralasting ще запазите безупречната си визия за дълго, дори и в най-топлите дни. Това са дълготрайни гримове, които продължават да изглеждат добре на лицето Ви, дори след доста часове. Времето минава бързо, но не и комфорта, който те Ви осигуряват.

серия грим avon Extralasting

 

Arabian glow или Арабски блясък е серията, с която ще имате мигновен златист загар на лицето. Бъдете красиво бронзови през всеки сезон!

AVON Арабски блясък перли и многофункционален стик

Серия Nail Experts включва всичко необходимо за здрав и красив маникюр, и постигане на салонни резултати в домашни условия. Богатата палитра от цветове включва дълготрайни, бързосъхнещи, блестящи, перлени, дори матови нюанси.

АVON лакове

 

За да се запознаете с пълната гама продукти на всяка от сериите, разгледайте най-новия AVON Каталог

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->