AVON с гигантски скок в борбата с бръчките

AVON Anew Clinical с молекула A-F33

Вече са факт първите продукти на пазара с молекула А-F33, вдъхновени от нобелова награда. Това са новите ANEW Clinical Pro на AVON.

Проведените клинични проучвания доказаха, че новата серия Anew Clinical Pro наистина работи. 100% от жените показват подобрение в цялостния вид на бръчките. Само след 1 седмица употреба новите продукти повлияват вида дори на дълбоко изразените бръчки.
Скорошно изследване, удостоено с Нобелова награда, откри, че тялото ни произвежда частици, наречени микро интерсептори, които блокират производството на колаген. На базата на това откритие учените на AVON разработиха ексклузивна молекула A-F33, която включиха в създаването на новата серия коригиращи терапии Anew Clinical Pro. Революционната технология на
молекулата деактивира действието на микро интерсепторите и стимулира производството на колаген, който отговаря за еластичността на кожата. A-F33 спомага за поддържане на необходимото ниво на колаген в кожните клетки и прави кожата да изглежда по-млада.
Новите коригиращи терапии могат да се използват като допълнение към всеки друг режим на грижа за кожата Anew или самостоятелно. Предназначени са за дами от всички възрасти и страдащи от различни признаци на стареене.
AVON Anew Clinical Pro серум
Коригиращата терапия за лице, след първоначално нанасяне, придава цялостен
по-младежки вид на кожата. Само след 1 седмица намалява видимостта дори на дълбоките бръчки.
Коригиращата терапия за очи след 1 денонощие прави кожата да изглежда и да се усеща по-гладка. След 1 седмица се подобрява видът на дълбоките бръчки
в областта около очите.
Серията продукти Anew Clinical Pro можете да откриете в AVON Брошура.



Публикувай коментар

!-- #footer -->