Улицата - твоят моден подиум

AVON парфюм City Rush

Новият сезон вече дойде, а с него идват и новите тенденции в модата, ароматите и грима. Тази есен е специална, защото сега ти можеш да подчиниш града в краката си. Това е перфектният момент да се сдобиеш с ново ухание за есента и зимата. Улиците  на града са твоят моден подиум. А кой познава модата по-добре от Mила Йовович - бивш супермодел и световноизвестна първокласна актриса. Мила, в партньорство с AVON, е лице на следващото хитово ухание на годината - поразително шикозния парфюм City Rush.
Този аромат, вдъхновен от усещането за модерни космополитни градове и модни подиуми, цели да те провокира да бъдеш самоуверена, шик и модерна, където и  когато пожелаеш. Той е вдъхновяваща симбиоза на флорални нотки и дръзки ухания. Подкрепи страхотния си стил със сочна синя слива, изискана черна далия и дъх на дървесина.
Няма нужда от специален повод. Можеш да се чувстваш ослепителна, самоуверена и модерна всеки ден и по всяко време. С новия парфюм City Rush ти можеш да бъдеш в центъра на модното ревю, защото улиците се превръщат в моден подиум, а светът - платното, по което рисуваш ежедневието си. Уханието е в модерен флакон, вдъхновен от градската архитектура.
"Този красив аромат комбинира стил и изисканост. Не си представям себе си без City Rush." -Мила Йовович."

С всеки поръчан City Rush от AVON Брошура, получаваш 2 страхотни подаръка - лосион за тяло и душ гел City Rush.




Публикувай коментар

!-- #footer -->