Ексклузивна ANEW програма от AVON ти носи подаръци

AVON спирала Luxe

Уважаеми Представители, през К14 имате изключителната възможност да получавате страхотни подаръци за своята активност. Този път AVON Ви е подготвила мотивационна програма за продукти ANEW. Достатъчно е да поръчате продукти от тази серия за 38лв. и с поръчката си в Кампания 15 ще получите спирала Luxe.

AVON спирала и червило Luxe

Ако поръчките ANEW достигнат 76лв., подаръците ще са два: спирала Luxe и червило Luxe. Това са нови продукти, които ще бъдат достъпни за поръчване от К16. Благодарение на тази мотивационна програма Вие ще можете първи да изпробвате новите Luxe продукти и да ги препоръчате на клиентите си. За да получите своите подаръци, е необходимо да изпълните посочените условия в рамките на 1 поръчка. Подаръците пристигат автоматично с поръчката Ви в К15.

Забележка: Програмата важи за продукти ANEW от стр. 4-5 и 18-25 от Брошура 14. Спиралата е в нюанс Black, а червилото - в Pink Satin.

Ако все още не си Представител, а ти се иска и ти да получаваш такива подаръци, можеш да се регистрираш тук: стани-представител

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->