AVON Luxe - луксът, който заслужаваш!

И ти ли си от дамите, които не допускат компромиси с безупречния си стил? AVON има съвсем нова грим колекция, създадена да отговори на твоите високи критерии! Опаковки, които носят наслада за очите, формули, които обгрижват и даряват красота и комфорт, поразителен блясък и скъпоценни съставки. Запознай се с AVON Luxe - новата линия декоративна козметика на AVON, която ще обикнеш.

Как ти звучи спирала или очна линия с черни диаманти? Коя жена не ги обича...

AVON Luxe спирала и очна линия

Черните диаманти са изключително редки и затова присъстват в немалко легенди за скъпоценности, надарени с вълшебен заряд. Сега AVON ги влага в спиралата и очната си линия Luxe. Прахът от черни диаманти, насища погледа с драматизъм и ултра черен цвят. А ако вярваш на митовете, каква ли магия ще ти донесе едно намигване, облечено в спирала и очна линия Luxe...

А сапфирите?

AVON Luxe фон дьо тен и пудра

Някога белите сапфири били използвани като талисман, защото се считало, че имат силни предпазващи сили. Друга обаче е причината експертите на AVON да изберат точно тази съставка за новите фон дьо тен и пудра Luxe. Екстрактът от бял сапфир защитава кожата, като същевременно я озарява и подхранва, несъвършенствата са прикрити, а тенът - изравнен.

И...екстрактът от орхидея...

AVON Luxe сенки за очи

Орхидеята - рядко красивото цвете, носещо асоциации за чувственост и младост. Маслото от това очарователно цвете е ценено в козметиката заради способността си да подмладява. Екстрактът от орхидея напоява с магнетизъм и лукс всеки от нюансите на новите сенки Luxe и прави кожата на клепачите копринено мека и гладка.

Допир на коприна...

AVON Luxe червило и гланц

Копринената нишка е най-издържливата естествена тъкан в света. Комплексът от нея е широко използван в козметиката, тъй като образува тънък слой върху кожата, предпазвайки я от изсушаване, озарява я и я дарява с плътност и мекота. Ето защо твоите устни, обагрени в червило и гланц Luxe моментално ще привлекат погледите със съблазнителната си гладкост, чувствен цвят и мекота.

Открий своя лукс на страниците на новата AVON Брошура!




Публикувай коментар

!-- #footer -->