Infinite Moment - новото пленяващо ухание от AVON

Тоалетна вода Infinite Moment AVON

Специално за деня на жената AVON разработи впечатляващото ухание Infinite Moments. То отразява днешния свят, като дръзко смесва традициите, представени от нотки японско дърво Хиноки с модерното ежедневие, вплетено в коктейл Кир Роял. За финал е обгърнато в сочни листа малина и теменужка, романтични цветове жасмин и диамантена орхидея, допълнени от топла ванилия, пачули и бобена тонка. Този аромат е пристрастяващ с озаряващата си свежест и страстна чувственост. От него струи женственост и ще предизвика усмивка на лицето на всяка жена, която го получи като подарък за 8-ми март или по друг повод.

Създателят на аромат Infinite Moment е Кристоф Рейнауд, който работи за една от най-големите парфюмерийни къщи - Givaudan. Идеята за тази тоалетна водасе е появила по време на едно негово пътуване до Япония.

"Една топла лятна нощ, докато се качвах към един храм, бях омагьосан от ароматът, витаещ във въздуха. Чувственото увлекателно ухание на дървото Хиноки, от което са построени и храмовете, се смесваше хармонично със сладката следа, която оставяха даровете и ароматните пръчици. Цветята, които цъфтят през нощта, рисуваха финалните щрихи на този мистериозен и обаятелен образ." - разказва Рейнауд. След като се връща в Европа, той възпроизвежда това изживяване в новия изключителен аромат за AVON, Infinite Moment, който се предлага за първи път в настоящата AVON Брошура при това с чудесен подарък.




Публикувай коментар

!-- #footer -->