Сбогом целулит, здравей AVON Solutions!

Случвало ли ти се е да не искаш да сваляш пареото на плажа или басейна? А сменяла ли си прекрасната рокля с панталон, след като се огледаш в огледалото? Иска ли ти се лампите в спалнята да са изгасени, когато си с любимия?

Ако поне веднъж си отговорила с "да", то ти си на правилното място. Защо да изпускаш прекрасни моменти само заради ниското самочувствие, което досадният целулит предизвиква? Просто се отърви от него и сложи край на компромисите!

AVON антицелулитен крем

Твоят съюзник е новият Solutions Cellu-Defy от AVON. Той съдържа плод карамбола от Югоизточна Азия, който е познат със силата си да изгаря мазнините. Учените от AVON използваха именно нея, за да създадат комплекса Starfruit, с който тялото изгаря мазнините 3 пъти по-бързо.

КАКВО Е ЦЕЛУЛИТЪТ?
Целулитът е термин за натрупване на
мазнини, които се разширяват и притискат
към съединителната тъкан в кожата,
създавайки т.н "портокалова кожа".
КАКВО ГО ПРЕДИЗВИКВА?
Целулитът е резултат от излишна мазнина
в тялото, която обикновено се натрупва в
най-уязвимите към напълняване зони - като
задните части, бедрата и стомаха.
...за
ЦЕЛУЛИТА
КАКВО ВСЪЩНОСТ Е ЦЕЛУЛИТЪТ?
Това е термин за натрупване на мазнини, които се разширяват и притискат към съединителната тъкан в кожата, създавайки т.н "портокалова кожа".
КАКВО ГО ПРЕДИЗВИКВА?
Целулитът е резултат от излишна мазнина в тялото, която обикновено се натрупва в най-уязвимите към напълняване зони - като задните части, бедрата и стомаха.
ИМА ЛИ НЕЩО, КОЕТО ТРЯБВА ИЛИ НЕ ТРЯБВА ДА ЯМ, ЗА ДА ИЗБЕГНА ПОЯВАТА НА ЦЕЛУЛИТ?
Здравословното хранене със сигурност помага срещу натрупването на мазнини.
Определени храни може да стимулират производството на колаген, а това може да намали появата на целулит. Соеви продукти, като соево мляко и сирене, сьомга, орехи, бадеми и зехтин, са богати на мастни киселини, които възстановяват епидермиса. Пиенето на много вода и въздържанието от сладки лакомства също много помага.
КАК ДА ПРЕБОРЯ ЦЕЛУЛИТА?
Има три неща, които трябва да въведете в ежедневието си: здравословна диета,
упражнения и правилна козметика. Хранете се здравословно, ходете на фитнес и тествайте Антицелулитна терапия Solutions Cellu-Defy.
КАК КРЕМЪТ СЕ БОРИ С ЦЕЛУЛИТА?
Благодарение на много сложна технология, която учените на AVON са разработвали в продължение на години. Те са използвали силата на карамбола да стимулира вродената способност на човешкия организъм да
топи мазнини. Антицелулитна терапия Solutions Cellu Defy е първият продукт с комплекс от карамбол.
ПРАВЕНИ ЛИ СА ИЗСЛЕДВАНИЯ, КОИТО ДОКАЗВАТ, ЧЕ НАИСТИНА РАБОТИ?
AVON винаги провежда редица тестове преди да заявява резултати. Тествана е и
Антицелулитната терапия Solutions Cellu-Defy. 74% от жените, които са изпробвали продукта потвърждават, че дори най-упоритият им целулит видимо се е подобрил само след две седмици.
Не позволявай на целулита да засенчи по-добрата част от теб. Открий Solutions Cellu Defy в новата AVON Брошура и покажи гордо твоето истинско "АЗ"!

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->