Страхотният тандем - Ивет Лалова и AVON Solutions

Ивет Лалова за AVON Solutions

Преди броени дни в столичния клуб "Ялта" се състоя стилно събитие, организирано от AVON, на което козметичната Компания разкри кое е новото рекламно лице на серията Solutions. През тази година световната финалистка и европейската шампионка по лека атлетика Ивет Лалова ще представя вдъхновената от природата серия за грижа за кожата. Красивата спортистка е и първата българка на корица на AVON Каталог.

"Ние в AVON ценим естествената красота на жените. Щастливи сме, че успяхме да вдъхновим именно Ивет да стане лице на най-продаваната козметична серия грижа за кожата - Solutions. Ивет е човек, който непрестанно ни очарова със своята непринуденост и естествено излъчване, а всички върхове, които покорява в спорта, ни карат да се гордеем с факта, че тази красива и успешна жена ни подкрепя като посланик на марката и компанията за жени", сподели Валентина Бешевишка, Маркетинг мениджър на AVON за регион Дунав.

А ето какво сподели самата Ивет: "Препоръчвам на всички дами, които искат да се радват на хубава и чиста кожа, да заменят стария си крем с най-подходящия за тях от серията Solutions. Когато натуралните съставки са комбинирани с достиженията на науката - както е при Solutions, наистина можем да постигнем прекрасни резултати в грижата за кожата. Затова и се съгласих да бъда лице на Solutions. С Beautiful Hydration с мелегата пипер кожата ми изглежда здрава и сияйна и все по-често си позволявам да излизам без грим, защото няма какво да прикривам".

Колекцията Solutions използва силата на природата, комбинирана с науката, за да помага на кожата да разкрие естествената си красота. Серията предлага решения за всеки тип кожа в 6 продуктови линии.

Открий най-подходящата за теб линия Solutions в актуалната AVON Брошура и се радвай на по-чиста и сияйна кожа.

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->