Топ оферти за теб от AVON

AVON душ гел, крем, парфюм, червило

AVON постоянно се старае да предлага нещо ново и изгодно на своите клиенти и настоящата Кампания 13 не прави изключение. Наред с многото съвсем нови продукти от Мини AVON Каталог, редовната Брошура също има страхотни предложения.

Новото червило Ultra Color Rich Brilliance с магичен перлен блясък ще улови светлината и ще обсипе устните ти с искрящ прах, за да ги направи неустоимо привлекателни.

Кадифената мекота на кожата ти е гарантирана с новия Фон дьо тен мус Ideal Flawless. Благодарение на специалната му формула, ще усетиш как се плъзга по кожата и колко лесно и равномерно се нанася. Оставя кадифено усещане, а изключително натуралните нюанси, го правят да изглежда съвсем естествено без ефект "маска".

Блясък в косите и копринена мекота можеш да имаш с помощта на продуктите Advance Techniques с ценно арганово масло. То е изключително рядко и вече е намерило своето признание от професионалистите във фризьорските салони. Сега вече и ти можеш да усетиш благотворното му действие в домашни условия, благодарение на AVON. Шампоанът с арганово масло вече се предлага в наистина голяма опковка - цели 700мл, за да му се радваш дълго и да го споделяш със семейството си.

За перфектния си педикюр можеш да се довериш на продуктите Footwear, при които също има нови попълнения в К13.

Лекият и свеж аромат на Pure O2 със сигурност ще привлече вниманието на теб и още някой специален човек, с който да се отдадеш на отпускащо безвремие в банята с прекрасните нови аромати на душ гелове Senses.





Публикувай коментар

!-- #footer -->